Все про сумісність риб з іншими знаками Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Люди знаку Риби - це яскраві та незвичайні особистості з розвиненою інтуїцією і творчим потенціалом. Вони емоційні, чутливі, сентиментальні. Риби закохуються швидко і надовго, їх почуття завжди глибокі та щирі. Це дуже чуйні люди, готові завжди допомогти близьким. Вони з головою занурюються в чужі проблеми і біди, люблять брати відповідальність на себе. Риби дуже добре розбираються в людях і завжди відчувають, коли їх хочуть обдурити, а також гідно оцінюють турботу і добре ставлення. Це типові меланхоліки, люди настрою, схильні до частих змін емоцій.

Любовна сумісність риб з іншими знаками Зодіаку

Читайте такожНазвано 3 знаки Зодіаку, які створені для шлюбу

Люди знака Риби мають хорошу сумісність з Раками, Тельцями, Козерогами та іншими Рибами. Союз Риби та Рака буде гармонійним партнерським дуетом. Така пара зможе побудувати прекрасні сімейні відносини, засновані на взаємній повазі та довірі. А з Козерогами та Тельцями Риби мають дуже бурхливі й емоційні зв'язки. Такі відносини будуть сповнені пристрасті і пригод, хоч і не позбавлені конфліктів. Хорошим вибором для міцного шлюбу для Риб будуть Водолії. Вони завжди підтримують один одного і будують сімейне щастя спільними зусиллями. Така пара буде хорошими батьками.

Відео дня
У дружбі риби бувають трохи потайливими / фото deccanchronicle.com

Не дуже вдалою вважається сумісність Риб і Терезів. Холоднокровні і цілеспрямовані Терези можуть поранити ніжні почуття Риб. Досить ненадійним є союз Риб і Стрільців через їхні різні підходи до відносин. Волелюбні і самостійні Стрільці часто не оцінюють по достоїнству дбайливість Риб. Риби і Близнюки мають хороші ділові відносини, але в романтичних стосунках вони мають занадто мало спільного. Вони люблять займатися спільною справою або однаковим хобі, проте вільний час воліють проводити порізно.

Як поводяться Риби в дружбі

Меланхолійність і мінливість Риб призводить до мінливості в житті. Риби часто нерішучі, вони кидаються в крайнощі і можуть відкласти незакінчені справи. Їм важко зосередитися на одному занятті, через невпевненість в результаті вони можуть кинути розпочате. Але якщо вони справді захоплені чим-небудь, то будуть віддані до кінця. Це хороші друзі, вони ніколи не залишать в біді та не відвернуться від товариша, легко пробачать будь-які образи. У дружбі риби бувають потайними і мовчазними, вони не люблять навантажувати інших своїми проблемами. Ці люди практично позбавлені егоїзму і злоби.

Читайте такожАстрологи назвали головну силу кожного знаку Зодіаку

Риби дуже по-різному ставляться до інших. З малознайомими людьми вони мало товариські і часто недовірливі. Їх довіру потрібно завоювати. Але якщо ви подружилися з Рибою, можете бути впевнені в їх відданості. Риби досить важко сходяться зі строгими і прямолінійними людьми через їх мрійливість і постійне витання в хмарах. Вони навряд чи зможуть побудувати міцну дружбу з Левами і Близнюками. А ось з Козерогами і Водоліями вони будуть кращими друзями.

Риби в роботі, кар'єрі і бізнесі

У роботі Риби використовують творчий підхід. Це люди мистецтва, вони часто стають:

  • письменниками,
  • музикантами,
  • акторами,
  • дизайнерами,
  • художниками.

Робота у творчій професії дозволить їм сповна розкритися і показати себе. Жінок знака Риби приваблюють професії викладача, няні, доглядальниці, медсестри. Чоловіки цього знака часто стають слідчими, детективами, юристами, вони люблять допомагати іншим і бути корисними.

Незважаючи на їх чутливість і емоційність, Риби наполегливі у своїй праці і хороші співробітники в колективі. Вони надають перевагу вільному графіку з можливістю самостійно скласти план роботи. Вони люблять спілкуватися з колегами, але не прагнуть зайняти крісло керівника, вважаючи за краще виконувати творчі завдання. Це м'якосерді і слабохарактерні люди, вони рідко беруть на себе роль лідера і начальника. Вони мають хорошу інтуїцію, прекрасно розуміють ситуацію в колективі. Творчий розум Риб - це безмежне джерело цікавих ідей. До них часто звертаються за порадою або підтримкою. Незібраність і ледачість риб можуть привести до проблем на роботі, тому їм потрібен жорсткий самоконтроль.