Перша Повня серпня подарує Ракам шанс на щастя / фото ua.depositphotos.com

Езотерики розповіли, що вже незабаром представники трьох знаків Зодіаку будуть стрибати від щастя. Їх щедро обсипле грошима, в їхньому житті відбудеться чимало радісних подій. А станеться це 1 серпня, в день Супермісяця (збігу Повні з перигієм - моментом найбільшого зближення Місяця і Землі). Кому пощастить-читайте нижче.

Рак

Перша Повня серпня подарує Ракам шанс на щастя. Ви зможете забути про погане і рухатися тільки вперед. Задумайтеся про глобальні цілі, настав час себе реалізувати, прибуток поллється рікою.

Удача буде на боці Раків. Не бійтеся проблем, всі вони рано чи пізно вирішаться. А незначні невдачі варто ігнорувати, не зациклюйтеся на поганому. Однак пам'ятайте про те, що такий шанс на щастя дається нечасто, не пропустіть його.

Відео дня

Терези

Терези будуть стрибати від щастя. Їх не тільки обсипле грошима, а ще й "завалить" любовними пригодами. Ви зможете знайти людину, яка стане найнадійнішим супутником і буде у всьому вам допомагати. З нею ви можете прожити усе життя.

Езотерики радять представникам цього знака Зодіаку відпустити образи і страхи. Не закривайте своє серце на замок. Вчіться знову довіряти людям і не бійтеся ризикувати. Ви заслуговуєте насолоджуватися життям.

Водолій

Повня, яка настане 1 серпня о 21:31 за київським часом, все змінить у житті Водоліїв. Ви не повірите своїм очам, події будуть дивувати і тішити. Представники цього знака Зодіаку зуміють скласти ідеальний план, який точно призведе до неземного багатства.

Опишіть всі свої думки та ідеї, складіть список цілей. Візуалізуйте свій успіх і не бійтеся мріяти. Настав час брати усе в свої руки. Водоліям точно не варто байдикувати!

Вас також можуть зацікавити новини: