Гороскоп для Тельця на лютий 2023 / depositphotos.com

У лютому 2023 року запорукою успіху Тельця будуть цілеспрямованість і тверезість підходу. Ніяких "а якби" - налаштовуйтеся тільки на реальні речі та сміливо йдіть до мети. Чим більше перешкод буде у вас на шляху, тим успішніше ви будете їх долати. Головне, вас як слід розлютити, і ви зметете все зайве на своєму шляху. І нічого страшного - спокій в лютому вам і не потрібен.

Гороскоп кар'єри на лютий 2023

У лютому 2023 Тельці не зможуть задовольнитися чимось проміжним, чого б це не стосувалося. Якщо вже і йти до когось вирішувати питання - то лише до керівництва. Але, вирушаючи на зустріч, добре підготуйтеся: ви повинні бути компетентними, а не тільки самовпевненими. З середини місяця у вас з'явиться можливість просунутися по кар'єрних сходах. Ймовірні хороші контракти і угоди, складні завдання будуть даватися з легкістю.

Що стосується фінансів, в лютому вдало вирішаться тільки питання зі знаком "мінус". Наприклад, на пільги ви можете розраховувати, а на премію - ні. Також у цьому місяці слід уникати порожніх розтрат. Це не дуже гарний час, щоб позичати гроші, а також давати в борг.

Відео дня

Гороскоп кохання на лютий 2023

Холостим Тельцям любовний гороскоп на лютий 2023 обіцяє нові знайомства. Можливо, що ви зустрінете свою людину в компанії друзів. Але роман на перших порах краще тримати в секреті, бо у ваші стосунки можуть втрутитися, а воно вам не треба.

Сімейним Тельцям у стосунках у лютому 2023 року потрібно стримувати свої емоції. Нічого страшного, якщо ви будете здаватися холодним - головне, це уникнути гучних сварок. 

Також в цьому місяці вас можуть турбувати старші члени сім'ї: у них можуть загостритися хвороби або вони задумають переїзд. Пропускайте все повз вуха, єдина можливість все це винести - стійко триматися і робити тільки те, що від вас вимагається.

Гороскоп здоров'я на лютий 2023

Енергія і постійний рух позитивно позначаться на здоров'ї Тельців у лютому. Але разом з тим уникайте фізичного перенапруження - ви можете не відчути, що внутрішні ресурси вичерпалися. Відновити сили допоможе відпочинок у колі близьких людей.

Також у лютому вам слід звернути увагу на своє харчування і відповідально поставитися до прийому ліків від хронічних захворювань або застуди. Можливі загострення захворювань шлунково-кишкового тракту або ГРВІ. Нехай хороше самопочуття не вводить вас в оману. 

Вас также могут заинтересовать новости: