Трьом знакам Зодіаку дуже не пощастить / ua.depositphotos.com

3 січня Венера увійшла в знак Водолія і пробуде там до 26 січня. Такий стан планет може негативно відбитися на житті трьох знаків Зодіаку. Їм буде складно залишатися на плаву. 

Овен

У цей період у Овнів буде дуже багато проблем. Якісь з них вам вдасться вирішити одразу, а на якісь буде потрібно більше часу. Однак у вас буде відчуття, що всі проти вас. Через це ви можете відчувати занепад сил, можуть опускатися руки. Астрологи радять вам зібратися і діяти. Пам'ятайте, що ви самі коваль свого щастя.

Близнюки

Для вас кожен ризик обернеться провалом. Тому з 3 по 26 січня вам потрібно діяти з розумом і обережно. Також доля підготувала вам неприємності в особистому житті. Є ризик, що між вами і вашим партнером спалахне серйозних скандал, без наслідків не обійтися. Ситуація може погіршитися до розриву стосунків і подальшої ворожнечі.

Відео дня

Терези

Головними невдахами цього періоду є люди, народжені під знаком Зодіаку Терези. А все тому, що вони дуже залежать від планети Венери. Вам може надходити дуже багато інформації, яка не завжди буде вам на руку. У вашому оточенні є недоброзичливці, які всіляко будуть вставляти вам палиці в колеса. Фільтруйте всю інформацію і "почистіть" коло свого спілкування.

Нагадаємо, раніше астролог назвала дати, коли в Україні закінчиться "кривава бійня".

Вас також можуть зацікавити новини: