Карти Таро обіцяють Стрільцям спонтанну поїздку / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 25 червня, Овни отримають шанс все виправити, їм допоможуть впливові люди. А Терезам варто приділити увагу своєму здоров'ю. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овни отримають рятувальний круг. Вони зможуть легко впоратися з усіма складнощами, у цьому їм допоможе впливова людина. Не відмовляйтеся від підтримки, без неї вам точно не обійтися.

Телець

25 червня  наТельців чекають нові знайомства. Ви зможете змінити коло спілкування і почати цікаву главу свого життя. Готуйтеся до пригод і радісних подій.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам сварку з родичами. У вашій родині можуть виникнути недомовки. Не займайте чиюсь сторону, думайте своєю головою і не дозволяйте собою маніпулювати.

Рак

У неділю на Раків чекає напружений день. З ранку до вас нагрянуть гості, яким ви навряд чи будете раді. Не відчиняйте двері, якщо ви не готові зобразити радість.

Лев

На Левів чекає велика радість, вони зможуть знайти спільну мову з усіма своїми ворогами. Це принесе вам полегшення. Залиште скандали в минулому, почніть все заново.

Діва

У цей день Діви отримають запрошення на побачення. Відпочиньте від рутини і приділіть час своєму особистому життю. Романтика подарує вам гарний настрій.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам неприємності, вам потрібно задуматися про своє здоров'я. Відмовтеся від стресу і почніть правильно харчуватися. Так ви зможете уникнути неприємної та серйозної недуги.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає прибуток, вони досягнуть успіхів на роботі. Постарайтеся не забувати, хто допоміг вам так високо піднятися. Дякуйте людям, які були поруч з вами з самого початку.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям спонтанну поїздку. У вас можуть з'явитися термінові справи в іншому місті. Не гайте час та одразу ж вирушайте в дорогу.

Козоріг

Козероги отримають неприємну новину. Представники цього знака Зодіаку можуть дізнатися, що їх мріям не судилося збутися. Не сумуйте, а просто складіть новий план.

Водолій

Водоліям варто влаштувати вихідний. Відкладіть всі справи на понеділок, а в неділю проведіть час з близькими. Також ви можете відправитися в гості до друзів.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам важливий день. Ви можете отримати цінні знання, які допоможуть вам у подальшому. Крім цього,всесвіт готує для вас щось несподіване, готуйтеся до цього.

Вас також можуть зацікавити новини: