Близнюкам варто з обережністю ділитися думками / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 27 травня, Терези зможуть підкорити будь-яку вершину, їм дуже пощастить. А Скорпіонам варто готуватися до того, що в цей день вони можуть крупно зганьбитися. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто готуватися до містичних подій. У вашому житті може трапитися те, про що ви навіть і не могли подумати. Постарайтеся поставитися до цього без зайвих емоцій, вам потрібно зробити правильні висновки.

Телець

Тельцям карти Таро обіцяють день любові. Вас можуть запросити на побачення, але ви також можете проявити ініціативу, якщо хочете привернути увагу людини, яка вам подобається. Не бійтеся діяти першими, все вийде.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто з обережністю ділитися думками. Не варто вимовляти вголос те, про що ви незабаром можете пошкодувати. Слідкуйте за словами і постарайтеся не вляпатися в скандал.

Рак

Карти Таро радять Ракам на якийсь час забути про справи. Вам потрібно відпочити і набратися сил, не варто постійно перепрацьовувати. Всі люди потребують "перезарядки", настав час взяти паузу.

Лев

27 травня Леви зможуть вирішити давню проблему, яка їм давно дошкуляла. Представники цього знака Зодіаку отримають шанс позбутися від проблем, проте це трапиться не просто так. Можливо, це стане нагородою за ваші страждання в минулому.

Діва

Діви можуть з головою зануритися в пригоди. Ви давно не дозволяли собі розважитися, тепер же у вас з'явиться рідкісна можливість відкласти всі справи на потім. Не переживайте, маленький "прогул" не відіб'ється на вашій репутації.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам день перемог і всевладдя. Ви зможете здолати будь-якого ворога, ніхто не зуміє скинути вас з вершини. Однак варто не забувати про обережність, влада може запаморочити вам голову.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає грандіозне фіаско. Представники цього знака Зодіаку можуть серйозно постраждати через бажання довести комусь свою правоту. Відмовтеся від суперечок і конфліктних ситуацій, вони вам не потрібні.

Стрілець

Стрільцям карти Таро радять приділити час особистому життю. Приділіть увагу своїй другій половинці, рушайте разом з коханою людиною на прогулянку. Стрільцям не варто засиджуватися вдома і перебувати на самоті.

Козоріг

27 травня Козероги можуть знайти те, що давно шукали. Якщо вам пощастить відшукати річ, яку ви давно не могли знайти - це дуже хороший знак. Він вкаже вам на те, що доля готує для вас нову життєву сторінку, яка буде наповнена дивами.

Водолій

Водолії можуть перевірити свою інтуїцію. Хтось намагається вас обдурити, і ви можете вже давно про це підозрювати. Спробуйте "підловити" брехуна і не бійтеся довіряти своєму "шостому почуттю".

Риби

Карти Таро попереджають Риб про неприємності. На любовному фронті на вас може чекати серйозна поразка. Можливо, ви дізнаєтеся, що кохана людина виявиться зрадником.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що червнева повня принесе справжню катастрофу двом знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: