Тельці і Леви намагаються з перших хвилин зайняти провідні позиції у стосунках / mlady.org

Перевірка сумісності допомагає правильно вибирати, з ким варто заводити стосунки, і обходити стороною тих, з ким це робити небезпечно. Експерти розкажуть про пари, у яких майже немає шансів на створення міцних стосунків.

Зрозуміло, з будь-яких правил є винятки. Якщо ви зустрінете на своєму шляху людину, з якою утворите пару з найнижчою сумісністю, це не означає, що ваші шанси на щасливі відносини дорівнюють нулю. Просто в такому випадку вам обом необхідно буде провести велику роботу над собою і своїми стосунками, пише slovofraza.

Телець і Лев

Читайте такожМолодик 22 травня: чим він особливий і як вплине на знаки ЗодіакуПредставники цих двох Знаків Зодіаку є дуже схожими, попри різницю у домінувальних стихіях. Деколи їхні подібності стають каменем спотикання, і відносини перетворюються на війну. Тельці і Леви намагаються з перших хвилин зайняти провідні позиції у стосунках. Це найчастіше призводить до конфліктів, хоч спочатку і здається кумедним. Ці люди не зможуть бути разом, якщо хтось із них не поступиться корону і трон іншому.

Відео дня

Близнюки і Риби

Риби дуже сильно закохуються з перших днів знайомства, а Близнюки воліють не показувати свої почуття. З-за цього Рибам дуже важко спілкуватися з цими харизматичними, розумними і веселими людьми: вони здаються недосяжними або недостатньо зацікавленими. У такій парі сумісність досить висока, але одна лише різниця у прояві почуттів створює нездоланну прірву між людьми. Рибам буває дуже важко з Близнюками, і такі пари рідко формують міцні і довгі стосунки.

Рак і Терези

Ваги відмінно поєднуються з усіма Знаками Зодіаку, але з Раками їм складно знайти спільну мову. Проблема в тому, що Раки з самого початку відносин намагаються заявити про себе як про єдиних і неповторних для коханої людини, а Терезам потрібен цукерково-букетний період.

Дуже часто люди цих Знаків переривають відносини ще на початковій стадії. Астрологи радять не приймати занадто швидких рішень відносно один одного, якщо ви Рак і Ваги. Постарайтеся дати один одному шанс, і, можливо, ви зможете подолати споконвічну зодіакальну несумісність.

Читайте такожАстролог назвала 4 знаки Зодіаку, які забудуть про проблеми в кінці травняДіва та Водолій

Ці Знаки відрізняються практично всім. В першу чергу можна відзначити той факт, що більшість Водоліїв — чистої води екстраверти, хоч і не завжди це демонструють. Завдяки Стихії Повітря їм необхідно постійне спілкування з цікавими людьми, нові знайомства. Діви ж — люди, що полюбляють усамітнення.

Список відмінностей можна продовжувати нескінченно. Тому Діви і Водолії не можуть довго бути разом: неминуче починаються конфлікти. Також в таких парах часто виникає взаємна недовіра один до одного, яке пояснити не може ніхто.

Скорпіон і Овен

Овни — відкриті люди, які можуть знайти спільну мову з ким завгодно. Скорпіони теж дуже товариські, але не варто забувати, що люди цього Знака входять в список найбільш ревнивих Знаків Зодіаку, а Овни терпіти не можуть, коли їм перекривають повітря. Це головна причина непорозумінь між людьми цих Знаків.

З цієї ж причини Овни погано поєднуються з Козерогами, Раками і Тільцями. Але зі Скорпіонами проблема власництва виходить на зовсім інший рівень, тому з ними Овни вкрай рідко можуть перебувати в тривалих відносинах.

Стрілець, Козеріг

Ці два Знаки, які розташовуються поруч в зодіакальному колі, не сумісні в любові. Для того, щоб у них вийшло створити міцну пару, їм необхідно довго і наполегливо працювати над собою.

Козероги — це люди, які не терплять зневажливого ставлення до себе. Вони дуже цінують дружбу і любов, ставлять це на чолі всього. Стрільці ж легковажні або здаються такими: вони навіть не намагаються підтримувати в близьких людях впевненість у відносинах. Ще більш широкої прірва між Козерогами і Стрільцями робить те, що обидва ці Знаки навряд чи підуть проти своїх установок і правил.