Астролог виділила кілька фаз у війні з Росією / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Астролог Анна Вергелес заявляє, що у квітні-червні 2023 року складуться сприятливі умови для переговорного процесу щодо війни з Росією. В інтерв'ю YouTube-каналу "Прогноз" вона заявила, що для України в цей період буде хороший астрологічний аспект, а на РФ чекають складні часи.

"Щодо завершення війни я б виділила три точки: найімовірніше, що почнеться мирний процес навесні, навіть ближче до літа - кінець квітня, травня й перша половина червня", - каже астролог.

Та в цей період буде і тиск на Україну. У лютому-березні, каже Вергелес, очікуються активні бойові дії, активна боротьба. 

"Вже з квітня-травня у нас починається інша фаза - дипломатична. Але це як результат березня", - заявляє астрологічний експерт.

Якщо Україна не дійде згоди, не знайде можливості розвернути ситуацію на свою користь, то наступна точка, де можливі мирні процеси, - це листопад 2023-го.

І остання точка виходу з воєнних дій - квітень-травень 2024 року. Тобто за найоптимістичнішим сценарієм початком завершення війни стане весна 2023-го. У листопаді буде вирішуватися дуже багато гуманітарних питань, прогнозує астролог. Вона підсумувала:

"Ось цей процес навіть за найоптимістичніших сценаріїв закінчиться навесні 2024-го року".

Раніше астролог й астропсихолог Альбіна Пономаренко поділилася прогнозом на лютий 2023-го року для України. Вона звернула увагу на сакральну дату для нашої країни. Це - 10 лютого.

Вас також можуть зацікавити новини: