Війна в Україні / фото 17-та окрема танкова Криворізька бригада ім. Костянтина Пестушко

Астролог Дмитро Уранус розповів, що Росія задумала на найближчий час. За його словами, диктатор Володимир Путін буде лякати народ і планує зробити велике зло.

Як написав Уранус у своєму Telegram-каналі, цей місяць, перед "виборами" в Росії, для ЗСУ та України буде дуже важкий. Він каже, що Путін поставив на кін абсолютно все, щоб вийти переможцем до своїх "виборів". 

"У решті лютого і березні (до виборів 17 березня), існує велика небезпека для ЗСУ не тільки під Авдіївкою, але і в Запорізькому напрямку. У карті лютневого молодика є вказівки на ймовірність втрати деяких територій і позицій на південному напрямку, На південь від Запоріжжя і Орєхова. Запоріжжя найближчим часом не візьмуть. Обстріли міст України будуть часті, крилатими ракетами 1 раз в 1-2 тижні, дронами і балістичними ракетами – кожен день", - написав Уранус.

Відео дня

Також він зазначив, що жителям прифронтових міст Донецької області, особливо жителям Курахове, Українська, Селидове, Костянтинівки, Дружківки, Краматорська, Слов'янська, Покровська краще виїхати в інші частини України, бо обстріли і удари по цих містах будуть часті, і дуже сильні.

"Ворог поки не може захопити ці міста, але може їх зруйнувати і вбити багато мирних жителів. В середині лютого, і в другу половину лютого (в даний час), спостерігається з'єднання транзитних Марса, Плутона і Венери, точно така комбінація цих же планет, яка була і під час початку війни в 2022 році, в перші дні війни. Це вказує на особливо жорстокий час, на насильство, розстріли і масові вбивства. Це час сильного загострення військових конфліктів. В цей час, буквально зараз, ворог планує нанесення особливо жорстоких ударів, для залякування і демонстрації сили. Це час, коли планується і робиться велике зло в світі", - підсумував астролог.

Нагадаємо, раніше провидиця сказала, в якому році закінчиться війна в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: