За словами астролога, військові готуватимуться до наступу / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Відомий астролог Анжела Перл поділилася своїми прогнозами щодо війни РФ проти України. В інтерв'ю Наталії Мосейчук вона зазначила, що на нашу країну чекає переломний момент.

"Я подивилася гороскоп на військові дії. І Марс, планета війни, він був ретроградним, ніби на такій паузі. Не було особливо ніяких наступів до 12 січня. 12 січня Марс розгортається, починає набирати швидкість, тобто починають посилюватися військові дії. Але я не побачила, щоб був наступ російської армії або те, що говорять про захоплення Києва знову, що якісь війська знову величезні підуть так само, як було 24 лютого. Я в це не вірю, я цього не побачила. Тим більше, що 12 січня Марс буде в такому ж положенні, в якому він був у вересні, і у вересні не було ніяких наступальних дій великих", - розповіла Перл.

За словами астролога, військові готуватимуться до наступу. Але не російські, а українські. Наші захисники переможуть рашистів.

Відео дня

"Буде тільки підготовка наступу і, швидше за все, з нашого боку, з української сторони. Тому що вже на початку березня, 7-8 числа, буде якийсь переломний момент. Взагалі березень дуже переломний місяць, переломний момент саме в бік України, коли вже стовідсотково стане зрозуміло, що це перемога України. Тому що там весь цей час, з 24 лютого, там дві планети утримували напругу між Росією і Україною - Сатурн і Уран. І ось одна з них, ця планета, вона змінює положення, напруга йде", - вважає Перл.

Нагадаємо, раніше астролог Яна Тимощук розповіла, що російські окупанти не зупиняться на досягнутому і продовжать кровожерливо бомбити Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: