Знак Зодіаку Близнюки - що подарувати на день народження / depositphotos.com

День народження близнюків припадає на період з 22 травня по 21 червня. Згідно з гороскопами, знак Близнюки - чарівні та ввічливі, великодушні та розумні, талановиті й артистичні люди, народжені під заступництвом Меркурія.

Представники цього знаку не сприймають спокою, це складні люди, схильні до різкої зміни настрою, вони азартні та незалежні, егоїстичні та епатажні. Можна припустити, що вплив стику сезонів весна-літо і робить Близнюків мінливими і такими, що прагнуть до свободи, як і повітряна стихія, до якої відноситься знак.

Водночас Близнюки товариські, чуйні та щедрі, дотепні й харизматичні, акуратні та самостійні в побуті, турботливі.

Відео дня

Що люблять Близнюки - риси характеру

Представники цього знаку люблять все нове, люблять приймати гостей і влаштовувати вечірки, люблять комфорт і простоту - і не люблять химерностей і умовностей. Одним з найбільш вдалих подарунків для Близнюків як жінок, так і чоловіків, може стати сувенір або аксесуар з каменем-оберегом. 

Щоб зрозуміти, який талісман потрібен Близнюкам, подивіться на дату народження вашого іменинника:

  • 21-31 травня, перша декада - яшма, агат. Найбільше підходять камені зеленого, оранжевого, жовтого кольорів.
  • 1-10 червня, друга декада - гірський кришталь, тигрове око, гранат, хризопраз, перли.
  • 11-21 червня, третя декада - топаз, сапфір, смарагд, місячний камінь. 

Ще краще, якщо вам вдасться роздобути, замовити або зробити такий сувенір власноруч. Виріб ручної роботи з використанням каменю-оберега маэ забезпечити Близнюкам яскраві емоції.

Що люблять жінки Близнюки - найкращі подарунки

Дівчата-повітря оригінальні й непередбачувані, навіть трохи легковажні. Але в подарунках, як і в людях, більше цінують суть, а не упаковку.

Хорошим подарунком стануть:

  • Емоції та враження - туристична поїздка, романтична вечеря при свічках в незвичайній обстановці, сертифікат на екстремальні враження, квитки на прем'єру. Чим незвичніше та яскравіше - тим краще.
  • Ювелірні вироби, яскраві живі квіти, статуетки лелеки або сови з будь-яких матеріалів.
  • Для люблячих активний відпочинок жінок Близнюків підійде будь-який корисний спортивний інвентар, в залежності від її захоплень - від термокружки або намети до велосипеда або роликів.

З дорогих подарунків вибирайте продукцію відомих брендів, все наймодніше і нове, будь-то парфуми, набір косметики, аксесуари для волосся та будь-які інші прикраси.

Подарунок Близнюкам на день народження - що подарувати чоловікам

Постійно відчуваючи тягу до змін, чоловік Близнюк буде радий дати їй вихід, вирушивши у подорож. Це нове місце, нові емоції, нові враження - туристична поїздка прекрасно підійде для енергійних представників цього знака.

А якщо подорожувати по країні або за кордон немає можливості - підійде і звичайний пікнік. Головне, підготувати незвичайне його проведення. Використовуйте нові страви, організуйте конкурс шашликів, підготуйте відеопривітання, записане гостями для іменинника у віршах власного твору. Основне правило - жодної банальщини!

Порадують чоловіка Близнюка такі подарунки:

  • прес-пап'є або просто будь-яка штучка, яку можна поставити на робочому столі, із зображенням знака зодіаку;
  • затискач для краватки;
  • брелок або кулон з каменем-оберегом;
  • якісна канцелярія;
  • електронні гаджети.

Ціна презенту хвилює чоловіка Близнюка менше, ніж його смислова наповненість. Креативність у врученні подарунка - це буде 99% успіху.

Наприклад, якщо дозволяє ступінь знайомства - встигніть привітати його до 00:01 в день народження. Такі жести подобаються чоловікам Близнюкам, і вони довго про це не забувають.

Раніше УНІАН розповідав, що подарувати Козерогу-чоловікові, щоб вгадати з презентом і зробити сюрприз. 

Вас також можуть зацікавити новини: