Творчі, сильні і мудрі - жінки з ім'ям Христина ніколи не загубляться в натовпі / фото ua.depositphotos.com

Багато хто знає, що ім'я здатне принести як щастя, так і біду. Існують деякі жіночі імена, які наділяють талантами, красою і супер - силою, що допомагає підкорити весь світ. Як звуть справжніх богинь, які ідеальні у всьому, читайте нижче.

Марія

Жінки з цим ім'ям здатні на багато що. Вони легко домагаються успіхів на роботі і підкорюють серця чоловіків. Вважається, що Марії дуже добрі, чуйні. Через це усі намагаються бути поруч з ними.

Це жіноче ім'я дарує своїм власницям чудову інтуїцію. Вони легко "читають" людей, а тому вміють обирати собі друзів, які ніколи не зрадять. Крім цього, Маріям щастить у відносинах, вони легко знаходять спільну мову і вміють справити враження.

Відео дня

Аліса

Колись це ім'я було рідкісним, а нині воно неймовірно популярно. І це не просто так, адже Аліси - справжні щасливиці. Їм вдається завжди перебувати в центрі уваги. Власниці цього імені ідеальні у всьому!

Чудовий характер, безліч талантів і трохи жіночої хитрості - Аліси підкорюють цей світ лише одним поглядом. Крім цього, власниці цього імені гарні подруги. Їм можна довірити усі свої секрети, адже Аліси точно їх збережуть.

Христина

Творчі, сильні і мудрі - жінки з ім'ям Христина ніколи не загубляться у натовпі. Вважається, що власниці цього імені можуть приховувати всі свої емоції. Це допомагає їм легко виходити з непростих ситуацій.

Христини неймовірно спостережливі, а тому їм завжди вдається ловити усі шанси. Всесвіт добрий до представниць цього імені, вони отримують чимало подарунків протягом усього свого життя. Позитив і щастя - головні супутники Христин!

Нагадаємо, раніше стало відомо, яким знакам Зодіаку категорично заборонено носити золото.

Вас також можуть зацікавити новини: