Значення імені Макар / фото pixabay.com

Макар - це ім'я грецького походження, яке поширене в слов'янських країнах. У XIX воно було одним з найпоширеніших чоловічих імен в Російській імперії. Зараз ім'я Макар належить до числа рідкісних.

Значення імені Макар

Ім'я походить від давньогрецького імені Макаріос і означає "блаженний", "щасливий".

Форми і скорочення імені

Найпопулярніші зменшувально-пестливі форми імені: Макарик, Макарчик, Макарочка, Макаронька, Макарушка, Макаріо. 

Відео дня

У слов'янських країнах ім'я має аналоги Макарі, Макаріо.

Макар в дитинстві

Хлопчик з ім'ям Макар має слабке здоров'я. Він не дуже впевнений у собі. Макару дуже важливо щоб батьки вірили в нього і завжди підтримували. Він проявляє інтерес до спорту і танців. У школі він рідко проявляє себе як лідер. Макар вчиться добре тільки якщо атмосфера в класі доброзичлива.

Ім'я Макар для чоловіка / фото ua.depositphotos.com

Характер і доля Макара

Дорослий Макар - врівноважений і скромний чоловік. Він вважає за краще спокійне і розмірене життя, не любить виділятися. Попри тихий характер, Макар відразу звертає на себе увагу і викликає довіру. Цей чоловік ніколи не дає помилкових обіцянок і завжди зберігає секрети. Його головні недоліки - образливість і ледачість.

Читайте такожАстрологи назвали головних щасливчиків цієї осені: їм пощастить у всьомуНа роботі Макар не перестарається, але працює по совісті. Йому підходить робота пов'язана з технікою і ручною працею. Також власник цього імені може досягти успіху в спорті, танцях, плаванні. А ось розумова робота йому не дуже підходить. Макар вміє отримувати задоволення від своєї роботи.

Чоловік з ім'ям Макар - хороший батько і сім'янин. Він часто балує дітей і вміє йти на компроміс. Макару важливо, щоб дружина була для нього найкращим другом і розділяла його захоплення. Він віддає перевагу ініціативним і творчим жінкам.

Іменини Макара

Макар святкує іменини 4 вересня. Всього святі з ім'ям Макар шануються 49 разів на рік.

Сумісність з жіночими іменами

Міцні і ніжні стосунки у Макара складаються з Софією, Євгенією, Юлією, Валентиною, Вірою, Майєю, Ольгою, Ніною, Олександрою, Мариною.

Погана сумісність у Макара з такими іменами: Анастасія, Олена, Марта, Варвара, Марія, Зінаїда, Таїсія.

Вам також може бути цікаво: