Значення імені Наталя / фото ua.depositphotos.com

Ім'я Наталя має дуже давнє походження і сильну енергетику. Українські батьки нерідко вибирають таке ім'я для новонароджених дівчаток. УНІАН розповість що означає це ім'я для своєї власниці, і які чоловіки не сумісні з Наталею.

Значення і походження імені Наталя

Ім'я Наталя походить від латинського словосполучення "Dies Natalis Domini" - "День народження Господа, Різдво". Значення імені - "різдвяна". Часто так називали дівчаток, які народилися в період різдвяних свят.

Форми імені Наталія

Ім'я Наталя має такі зменшувально-пестливі форми: Наташа, Натуся, Натуля, Таша, Наша, Ната, нет, Натка, Натуня, Туся, Наля, Нала, Нана, Таля, Тала, Талюша, Тата, Татуся, Наталюшка, Наталія, Лія, Натаня, Натаха.

Відео дня

Форми імені в інших мовах: Наталі, Наталіє, Наталін, Нателла, Наталіна.

Ім'я має чоловічий варіант - Наталій.

Наталя в дитинстві 

Характер маленької Наташі легкий і приємний. Вона оптимістична, доброзичлива, життєрадісна. Має гарні стосунки з однолітками та вчителями. У школі вчиться добре, є лідером колективу і головною активісткою. З готовністю бере участь у різних заходах та олімпіадах. 

Наташа часто показує здібності до творчості і точних наук. Їй дуже цікавий навколишній світ, вона любить читати і спілкуватися з незнайомцями. Однак за рідкісними винятками Наташі не показують успіху в спорті, а також часто мають проблеми зі здоров'ям і зайвою вагою. 

Дівчинка на ім'я Наташа може здійснювати необдумані вчинки і не реагувати на зауваження дорослих. Зі слухняністю у неї є проблеми. Вона дуже погано сприймає критику. Однак батьків Наташа поважає і не хоче їх засмучувати.

Характер і доля Наталії

Характер Наталії / фото ua.depositphotos.com

Доросла Наталя - це оптимістична, впевнена в собі дівчина з реалістичними планами на майбутнє. Вона точно знає чого хоче і впевнено йде до своєї мрії. 

Наталя дуже чарівна і приємна. Вона має здатність подобатися  Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, з якими дуже важко побудувати стосунки людям, приваблювати інших. Ця дівчина дуже рідко стикається з негативом на свою адресу. У неї багато друзів, які цінують і поважають Наталію. Вона показує глибоку відданість близьким людям і міцну прихильність до батьків.

Наталя має нестандартну уяву і творчий склад розуму, що дозволяє їй легко розв'язувати проблеми і переживати важкі життєві ситуації. Вона домагається успіху в кар'єрі завдяки хорошому стратегічному мисленню і вмінню знаходити незвичайні рішення.

Серед недоліків Наталії можна назвати впертість, образливість, злопам'ятність, легковажність.

Наталя в любові і шлюбі

Доля імені Наталя / фото pixabay

Наталя дуже приваблює чоловіків своєю красою і жіночими хитрощами. Власниці цього імені користуються популярністю серед чоловічої статі, проте знайти супутника життя їм непросто. Вони дуже ображаються, коли чоловіки оцінюють їх не по розуму, а по красі. А таке відбувається з Наталіями часто.

Впевнена і сильна Наталя часто насторожується і соромиться перед чоловіками. Вона дуже боїться, що її почуття не будуть взаємними. Наталя рідко проявляє ініціативу у відносинах, не дзвонить і не пише першою. Від свого обранця чекає не квітів і красивих слів, а справжніх чоловічих вчинків.

Як мати вона сувора і вимоглива. Вона часто не розуміє цінності і захоплення молоді.

Сумісність Наталії з чоловічими іменами

Наталя має високу сумісність з наступними чоловічими іменами: Микола, Гліб, Геннадій, Святослав, Андрій, Єгор, Микита, ігор, Василь, Олександр, Олег, Кирило.

Низька любовна сумісність Наталії з чоловіками на ім'я Володимир, Антон, Ян, Адам, Степан, Владислав, Григорій, Ярослав, Денис, Юрій.

Іменини Наталії

Наталя відзначає іменини 11 січня, 22 березня, 8 вересня.

Читайте також на УНІАН: