День ангела Марії 2023 / фото ua.depositphotos.com

Церква кілька разів на рік відзначає іменини Марії. Церковне свято 14 квітня - святої Марії Єгипетської. Усі власниці цього чарівного імені сьогодні отримують привітання з Днем ангела Марії. УНІАН зібрав гарні картинки, вірші та привітання у прозі, які порадують Марію.

Значення імені Марія

В перекладі з єврейського ім'я Марія означає "пані, висока". Ім'я Марія, керуючи долею своєї господині, наділяє її такими рисами, як доброта і порядність, надійність і гуманність.

У власниць імені Марія добрий норов, вони завжди готові допомогти слабким і потрапили в біду. Одночасно з такими "ніжними" якостями, у Марій твердий характер, іноді навіть жорсткий, вони можуть постояти за себе.

Відео дня

Марії дуже творчі люди. Ще в ранньому дитинстві у них виявляються здібності до письменництва і віршування, а також живопису.

Доросла Марія у шлюбі вірна, але, щоб відносини із чоловіком були більш теплими і щирими, необхідно мати хоча б одну дитину. Марія - дуже віддана мати, діти відповідають їй взаємністю.

Марії здатні домогтися успіхів на адміністративній роботі, але не люблять підпорядкування - власниці цього імені прагнуть до самостійної роботи. Домагається професійних успіхів у педагогіці, медицині, бізнесі.

Привітання з днем ангела Марії

З Днем ангела Марії / листівки УНІАН

В день святковий гріють душу,

Теплі побажання,

Настрій свята в серці творять,

Щирі привітання!

В іменини ми бажаєм,

І щодня й щомиті,

Хай Марії помагає,

Ангел покровитель!

***

Маріє, вітаю тебе з днем ангела! Бажаю, щоб твій милий хранитель давав тобі знаки для покращення всіх життєвих сфер і оберігав тебе від усіх негараздів та несправедливостей. Будь щасливою, здоровою, терплячою, успішною і живи тільки в задоволення!

День ангела Марії / листівки УНІАН

Вітаю тебе квіточко, з днем ангела Марії,

Нехай здійсняться твої заповітні мрії,

Всі бажання та надії, кращі сподівання,

З днем ангела, Маріє! Нехай укриває тебе ніжне крило твого захисника, щоб не підпускав лиха до тебе і знегоди, турботи та образи, гіркоти та розлуки. Будь щасливою, вір у себе та свої цілі, залишайся світлою та щасливою.

День ангела Марії 2023 / листівки УНІАН

Сьогодні в твій День Ангела ми хочем побажати:

Щоб у житті твоєму було багато свята,

Завжди щоб радість і достаток несло з собою майбуття,

І щоб наснагу і здоров’я ти мала все життя!

Хай Марія свята піклується про тебе,

Охороняє від біди, задовольняє усі твої потреби.

Добром наповниться твоє буття, здійсняться усі мрії,

Маріє, в твій день ангела я побажаю ніколи не сумувати і не впадати у відчай, щоб крило його завжди вкривало від турбот і негараздів. Нехай посмішка буде яскравішою за сонце в небі світити, а хмари не закривають твою харизму і блиск очей.

Красиві привітання зі святом / листівки УНІАН

Нехай під крилами своїми

Марію ангел береже,

Дарує лиш приємні миті,

І долю добру хай пошле!

Марія, з днем ангела тебе! Бажаю завжди відчувати, що ти під надійним захистом, жити весело та безтурботно, а також отримувати багато кохання, добра та поваги на свою адресу!

Вас також можуть зацікавити новини: