Часто подарунки можуть виявитись безглуздими /фото ua.depositphotos.com

Гарна ялинка, смачні страви на столі, приємна компанія та подарнуки. Це все невід’ємні атрибути різдвяних свят. Проте невдалий презент може зіпсувати настрій або запам’ятатися своєю недоречністю на все життя.

Нещодавно в американській соцмережі Reddit усі охочі могли поділитися своїм досвідом отримання безглуздої речі на свято у дописі "Що таке "...серйозно?" подарунок, який ти відкрив у це Різдво?". Деякі історії просто вражають своїм безглуздям. 

Фото в рамці

Відео дня

"Мої бабуся та дідусь подарували моїм батькам фотографію випадкового маленького хлопчика у рамці, і досі ніхто не знає, хто це", - написала одна користувачка.

Інструмент для вимірювання розміру взуття

"Мені подарували інструмент для вимірювання розміру взуття. Ніби суцільнометалевий, який можна побачити у взуттєвому магазині", - зазначив інший учасник теми.

Годівничка для птахів

Серед дивних презентів була і годівничка.

"Годівничка для птахів з насіння. Цікаво, який сенс у цьому подарунку? Розробники хотіли, аби птахи самі ж її з’їли?" - написав користувач. 

Торт, що викликає алергію

Та були ще курйози з їстівними подарунками.

"Моя мама приготувала на десерт ананасовий торт і сказала, що він мій улюблений... Але у мене алергія на ананас," - повідомила дівчина.

Зуби мудрості

Але наступна історія ще більше дивує. 

"Перший подарунок, який я відкрив, сказав, що він від моєї мами. Там була невелика скринька, в якій я знайшов чотири корені. Моя сестра починала нервувати, бо це були її зуби мудрості", - поділилася дівчина. 

Також юзери писали про зубну пасту для відбілювання, п’ять нарізок для сиру, три однакові графіни чи набір алкоголю для того, хто вже давно не вживає його.

Порад, звичайно, в цьому обговоренні фоловери не дають, проте більшість вважає, що краще наперед спитати про вподобання чи бажання, аніж потерпіти фіаско з подарунком.

Вас також можуть зацікавити новини: