День далекобійника 2022 / depositphotos.com

Професія "далекобійник" - складна і відповідальна, адже водії часто їдуть в тривалі рейси, щоб перевозити паливо, їжу або промислові вироби. Водії змушені ночувати в мотелях або готелях, а також харчуватися фаст-фудом або сумнівною їжею в придорожніх кафе. 

Умови цієї роботи досить важкі, тому УНІАН пропонує унікальні привітання для далекобійників, від яких їм буде тепло на душі.

День далекобійника в Україні - дата та історія

День далекобійника щорічно відзначається в останню суботу серпня, в цьому році свято випадає на 27 число. Точно невідомо, коли саме виникло торжество і хто його заснував, але важливо інше - ідея проявляти повагу до представників різних професій, в тому числі і цієї, однозначно заслуговує на увагу.

Відео дня

Свято далекобійників державним не є, його відзначають водії по-своєму, зазвичай, в колі колег. Також в цю дату керівництво може видати премію кращим співробітникам або подарувати грамоту, зазначивши досягнення в роботі.

День далекобійника - картинки, привітання 

Прикольні вітання з днем далекобійника / листівки УНІАН

Вітаю тебе з твоїм святом - Днем далекобійника! Бажаю, щоб твоя дорога завжди була рівною та плавною. Нехай на твоєму шляху зустрічаються добрі супутники. Ще бажаю, щоб будь-яка дорога, якою б не була, вела додому! Будь завжди бадьорим та веселим.

***

Вітаю з Днем далекобійника. Нехай будь-яка дорога стелиться гладкою стрічкою, нехай будь-яка поїздка буде благополучною і спокійною. Бажаю сили, впевненості, мужності, витримки, завжди гарного настрою і доброї надії на краще. Нехай вдома чекає улюблена сім'я, нехай близькі в тебе щиро вірять, нехай в потрібну хвилину поруч будуть надійні товариші, нехай кожен день обіцяє тобі удачу і успіх.

Листівки з днем автомобіліста-дальнобійника / листівки УНІАН

Зі святом тих, хто завжди за кермом і поспішає доставити цінні вантажі вчасно! Нехай дорога завжди буде легкою, а на дорозі не трапляється жодних перешкод. Крути бублик із задоволенням!

***

Нехай ваша робота непомітна, ви маєте унікальну роботу. Ви допомагаєте забезпечувати цілу країну! Ви маєте дивовижну нагоду подорожувати нашою країною. Нехай ваше здоров'я буде міцним та сильним, ваші близькі завжди з вами на зв'язку. Ні цвяха, ні заліза.

День далекобійника в Україні - вітання / листівки УНІАН

З днем далекобійника тебе! Нехай на дорогах все буде благополучно, нехай не зустрічається жодних перешкод, нехай за вікном будуть гарні заходи сонця і світанки. Здоров'я, терпіння, бадьорості та продуктивності, зростання особистісного та матеріального!

***

Вітаю з самим захоплюючим і оригінальним професійним святом! Тисячі людей мріють подорожувати і подивитися світ, а для вас це просто робота. З днем далекобійника! Нехай зеленим світлофором по життю світить здоров'я, любов і щастя, а негараздам завжди горить червоний. Бажаю, щоб смуга добробуту завжди була суцільна, бажано, подвійна.

Вас також можуть зацікавити новини: