День фармацевта 2023 / фото ua.depositphotos.com

Фармацевтам та провізорам в Україні присвячено окреме свято – День фармацевта 2023. Загалом у нашій країні близько 350 тисяч таких працівників. Це не просто продавці ліків, а медики з широкими знаннями медицини, які можуть призначити найпростіше лікування.

День фармацевта - гарна нагода привітати знайомих та близьких фармацевтів з професійним святом, а також подякувати працівникам аптеки, в якій ви найчастіше закупаєтеся.

Під час війни в Україні робота фармацевтів стала особливо важливою, адже у багатьох прифронтових містах лікарні переповнені чи не працюють. За таких умов фармацевт є єдиним медиком, який може допомогти хворим. Тому в це свято обов'язково варто вшанувати їхню працю.

Відео дня

Коли День фармацевта 2023 в Україні

День фармацевта в Україні відзначають щорічно в третю суботу вересня. Свято встановлене за указом Леоніда Кучми в 1999 році. Традиційно в це торжество співробітники аптек влаштовували корпоративи і отримували грамоти. День фармацевта 2023 відзначають 16 вересня.

У працівників аптек також є міжнародне свято. Всесвітній День фармацевта відзначається щорічно 25 вересня. Саме в цю дату 111 років тому була створена Міжнародна Фармацевтична Федерація.

Привітання з Днем фармацевта 2023

З вашим святом, фармацевти!

Дякуємо за уміння!

Вам бажаєм у роботі

Колосального терпіння,

Задоволених клієнтів,

Сил, здоров'я неодмінно, 

Щоби кожен день робочий

Зустрічали позитивно!

***

Фармацевти, вас вітаю,

Вам наснаги я бажаю,

І здоров'я, і терпіння,

На роботі - лиш везіння.

Важлива дуже роль,

Для всіх хворих ви - герой,

Буде щастя та удача,

І кохання на додачу.

***

Сердечно вітаю із Днем фармацевтичного працівника! Бажаю міцного здоров'я, сімейного благополуччя, успіхів у всіх починаннях та в дружній спільній діяльності на благо здоров'я нації!

***

Вітаю із Днем фармацевта! Нехай робота приносить задоволення, а покупці будуть привітними та задоволеними. Бажаю мати гарний настрій та міцне здоров'я, щоб не потрібно було звертатися до колег!

***

Шановні аптекарі, провізори, медичні представники, вітаємо вас від щирого серця з Днем фармацевта. Бажаємо вам насамперед міцного здоров'я, терпіння та доброти. Нехай люди будуть вам вдячні за вашу працю і все у вас буде чудово! Зі святом!

***

З Днем фармацевта тебе! Нехай зростає лише зарплата, а не температура. Нехай тобі щодня усміхаються люди, вдячні за уважність та твій професіоналізм. Бажаю, щоб у житті не довелося приймати жодних ліків, окрім вітамінів!

З Днем фармацевта картинки / фото pixabay.com
З Днем фармацевта картинки / фото ua.depositphotos.com
З Днем фармацевта картинки / фото pixabay.com
З Днем фармацевта картинки / фото pixabay.com
З Днем фармацевта картинки / фото pixabay.com

Вас також можуть зацікавити новини: