З Днем соціального працівника / колаж УНІАН

День соціального працівника Україна відзначає щорічно в листопаді. Офіційна назва цього свята - День працівника соціальної сфери. У цю дату слова подяки отримують працівники із соціального захисту, освіти та охорони здоров'я, культури та побутового обслуговування та інші.

Коли в Україні відзначають День соціального працівника

Офіційно День соціального працівника з'явився в Україні понад 20 років тому. Свято було встановлено "на підтримку ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики" указом № 374/99 президента Леоніда Кучми від 13 квітня 1999 року.

У цього свята немає фіксованої дати - щороку його відзначають у першу неділю листопада. У 2023 році День працівника соціальної сфери випадає на 5 листопада.

Відео дня

Кого вітають у День соціального працівника

Цього дня вітають і дякують тим, хто опікується питаннями соціального захисту, зайнятості населення, безпеки праці та трудових відносин. Фахівці цієї сфери невідкладно допомагають у різноманітних складних ситуаціях і надають підтримку тим, хто її потребує. До працівника соціальної сфери можуть звернутися люди, які мають проблеми зі здоров'ям, ті, хто залишився наодинці, без рідних і близьких, хто має проблеми з працевлаштуванням або в іншій складній ситуації. 

У День працівника соціальної сфери скажіть "спасибі" тим, хто в скрутну хвилину простягає руку допомоги і часом вирішує здавалося б нерозв'язні питання і проблеми. 

День соціального працівника - привітання

Працюють в соціальній сфері

Лише з хорошим серцем люди.

Вітаю з професійним святом!

Хай поважають Вас і люблять.

Нехай Господь допомагає

У Ваших справах непростих.

Сьогодні щиро побажаю

Доріг лиш радісних, легких!

***

Вітаю всіх тих, хто обрав сенсом свого життя роботу, пов'язану з безпосередньою допомогою людям. Нехай ваша праця завжди буде винагороджена таким самим добром, яке ви даруєте всім, хто його потребує. Бажаю вам щастя і гармонії, чуйності і терпіння, безмежного розуміння і щирої любові. З Днем соціального працівника!

***

Вітаю з професійним днем,

Шановні соцпрацівники.

Невпинний у роботі темп

Дається з часом навзнаки.

Бажаєм настрою та сил,

Здоров’я, радості, терпіння.

Щоб не зламав ніхто вам крил,

Цінуються хай ваші вміння.

***

У День соціального працівника хочу сказати щире спасибі всім, хто займається цією роботою, за вашу працю, старанність, співчуття і доброту! Нехай ваша сердечність і душевність буде винагороджена сторицею!

***

Сьогодні я тебе вітаю

Із Днем працівника соцсфери.

Бажаю вдалої роботи,

Веселої в ній атмосфери.

Щоб всі думки та сподівання

Збувались у найближчі миті.

Бажаю, щоб для тебе сонце

Світило завжди із блакиті.

***

З Днем соцпрацівника! Нехай кожен, хто шукає Вашої допомоги, отримує її повною мірою. Нехай Ваша праця дарує людям надію і впевненість у тому, що завтра стане краще. Бажаю Вам мудрості, терпіння, чуйності до чужих бід і сили духу, щоб долати будь-які форс-мажори. Успіхів у праці та особистому житті!

***

Соцпрацівників вітаю

Я із святом в славний день,

Миру, злагоди бажаю,

Хай душа співа пісень.

Ваша праця всім потрібна,

Ви ж бо - янголи добра,

Сил бажаю вам, терпіння

І душевного тепла!

***

Вітаю прекрасну людину, яка своєю роботою робить наш світ добрішим і милосерднішим, тому що не просто дарує свою допомогу, а й ділиться частинкою свого серця. Бажаю величезного благополуччя і щастя. Нехай у Вашому житті буде стільки радості, скільки Ви викликаєте посмішок на обличчях людей, яким даруєте своє тепло. З Днем соціального працівника!

Як привітати з Днем соціального працівника листівкою

День соціального працівника / листівки УНІАН

***

День соціального працівника 2023 / листівки УНІАН

***

День соціального працівника - привітання / листівки УНІАН

***

День соціального працівника в Україні / листівки УНІАН

Раніше ми публікували новий календар свят 2024 - коли тепер відзначатимемо Різдво і що ще перенесли на інші дати. 

Вас також можуть зацікавити новини: