День танкіста України / фото facebook.com/24th.brigade/

Щорічно у другу неділю вересня відзначається професійне свято всіх танкістів України. У 2022 році День танкіста відзначається 11 вересня. Наші танкісти показали чимало чудес мужності і героїзму під час війни. Щодня українські танкісти у важких боях з окупантами захищають нашу землю від російської агресії. Чимало з них загинули за Батьківщину, багато хто отримав нагороди за героїзм.

День танкіста 2022: історія свята

В УРСР свято відзначалося з 1946 року. А після здобуття незалежності День танкіста України був заснований в 1997 році указом Леоніда Кучми.

У документі про заснування свята сказано: "Враховуючи бойові заслуги танкістів у роки Другої світової війни, та з метою виховання воїнів-танкістів Збройних Сил України в кращих традиціях попередніх поколінь постановляю: встановити в Україні свято - День танкістів, яке відзначати щорічно у другу неділю вересня."

Відео дня
фрейм

Привітання з Днем танкіста України

З днем танкіста! Нехай життя буде захищеним від невдач, бід, неприємностей і негараздів, немов броня танка. Бажаю ніколи не зустрічати на своєму шляху труднощі і неприємності, щоб всі рішення були правильними, а обраний шлях завжди вів до щастя.

***

Вітаю від щирого серця з Днем танкіста! Бажаю моральних сил і міцного фізичного здоров'я, удачі і високих успіхів, благополуччя і відсутності життєвих промахів. Дякуємо всім танкістам за ваші подвиги!

***

З Днем танкіста! Бажаю досягати цілей, отримувати круті результати і рухатися по життю на хвилі успіху! Нехай залізний товариш ніколи не підводить! Слава героям!

***

З днем танкіста! Бажаю завжди чітко бачити свої плани на майбутнє, схай дуло танка спрямоване в ціль. Без перешкод і труднощів рухатися по звивистому шляху, змітаючи все погане, наближаючись до світлого і яскравого життя.

***

Наші славні українські танкісти, вітаємо вас з Днем танкіста! Бажаємо вам по життю ясної видимості, широкого простору і вибору, високого кар'єрного зростання і завжди залишатися в пріоритеті!

З днем танкіста 2022 / фото dilovamova.com
defence-ua.com
День танкістів України / фото defence-ua.com
День танкістів України / фото defence-ua.com
З днем танкістів 2022 / фото meta.ua
З днем танкістів картинки / фото luxovicnuk.blogspot.com
Привітання з Днем танкіста / фото armyinform.com.ua

Вас також можуть зацікавити новини: