День працівників торгівлі / ua.depositphotos.com

Сьогодні в Україні відзначається День працівників торгівлі 2022. Кожен рік цей день відзначається в останню неділю липня, у 2022-му році - 31 липня. Це свято створене, щоб привітати людей, які працюють у цій непростій сфері. Ви можете надіслати їм листівку або гарне побажання, щоб нагадати, наскільки важлива і потрібна ця професія.

Раніше ми розповідали про те, які будуть вихідні та свята у серпні 2022.

День працівника торгівлі - історія свята

5 червня 1995 року чинний президент України Леонід Кучма заснував це свято на державному рівні. Відзначати його почали з 1996 року. До цього моменту працівники торгівлі відзначали своє свято разом з іншими фахівцями. Торжество так і називалося "День працівників торгівлі, побутового обслуговування населення та житлово-комунального господарства."

Відео дня

Привітання з Днем торгівлі у прозі

Вітаємо із професійним святом усіх працівників сфери торгівлі! Бажаємо вам невичерпної життєвої енергії, душевного комфорту, матеріального та морального задоволення від плідної праці. Нехай здоров'я вас не підводить, і ніколи не залишають оптимізм та впевненість у завтрашньому дні. Щастя вам, успіхів у справах та стабільної виручки!

Оригінальні вітання зі святом / depositphotos.com

Вітаю всіх працівників торгівлі із професійним святом! Бажаю бути завжди налаштованими на успіх, отримувати бажаний прибуток, легко і просто знаходити клієнтів, розвиватися та прагнути кращого! Нехай все виходить так, як задумано, та ще краще! Здоров'я вам, позитиву та море позитивних результатів!

***

З професійним святом, друзі! Щоденна ваша праця спрямована на благо кожного мешканця країни, разом ви робите дуже потрібну справу. Працівники торгівлі найенергійніші, вашу копітку працю неможливо не помітити, вона важлива і непроста. Бажаємо з радістю виконувати роботу та завжди отримувати за неї гідну зарплату! Здоров'я, сил, гарного настрою та лише радості в душі.

Як привітати близьких із Днем торгівлі / depositphotos.com

Вітаємо наших чудових фей, які стоять за нашими прилавками та обслуговують покупців. Бажаємо вам більших виручок, більше клієнтів і стабільних продажів. Нехай каса завжди буде повною, покупець задоволеним, а товар розпроданим. І не забувайте роздавати свої чудові посмішки на здачу. З днем працівників торгівлі!

***

Із Днем працівників торгівлі України! Бажаю величезних успіхів, високих продажів та надійних партнерів! Нехай висока якість послуг та товарів буде нормою для всіх учасників процесу. Нехай клієнти будуть щедрими та задоволеними, а торгівля приносить гарний дохід і дарує чудовий настрій!

Вітання з Днем торгівлі / depositphotos.com

Вітаємо працівників торгівлі! Зі святом, з днем вашої професії! Бажаємо позитиву, радості в житті та добра! Пам'ятайте, торгівля - двигун економіки, і тому ваша професія та робота дуже важливі! Усіх благ, здоров'я, щастя! Нехай у житті все і завжди буде на висоті!

***

Вітаю із Днем працівників торгівлі! Без вас не можна уявити своє життя, ви - основа благополучної економіки та процвітання країни! Бажаю вдячних та приємних покупців, високої виручки, добрих умов праці. Нехай ваша справа приносить задоволення, гарний дохід та користь суспільству!

День торгівлі в Україні / depositphotos.com

Бажаю щедрих та вдячних покупців, адекватних постачальників товару та лише поважних колег. Нехай продаж постійно зростає, прибуток збільшується з кожним днем, а настрій завжди залишається на висоті! Здоров'я вам і сміливих, нових ідей, їх реалізації, успіху бажаю стати справжнім асом у сфері торгівлі!

Вас також можуть зацікавити новини: