День журналіста 2024 / ua.depositphotos.com

6 червня в Україні відзначають День журналіста. Цього дня отримують привітання представники важливої ​​та дуже відповідальної, а у воєнний час ще й небезпечної професії. Саме журналісти розповідають світові правду про війну в Україні та розвінчують міфи російської пропаганди, нерідко при цьому ризикуючи життям.

У День журналіста 2024 року привітайте рідних та близьких співробітників ЗМІ. Побажайте представникам "четвертої влади" натхнення, відваги та сил. Наші вітання та авторські картинки з Днем журналіста допоможуть висловити свої почуття.

День журналіста 6 червня - історія свята

День журналіста започаткував перший український президент Леонід Кравчук. Дата свята 6 червня приурочена до знаменної для нашої журналістики події. Цього дня 1994 року Національна спілка журналістів України була прийнята до складу Міжнародної федерації журналістів, найбільшої у світі організації працівників ЗМІ.

Відео дня

З Днем журналіста 2024 - привітання та листівки

Вітаємо українських журналістів із професійним святом. Нехай ваша інформація завжди буде найсвіжішою, найцікавішою та найпершою. Нехай зарплата тішить, а конкуренти кусають лікті.

***

З Днем журналіста! Бажаю невдовзі написати про закінчення війни та перемогу України! Натхнення, гідної зарплати, добрих новин та миру!

***

Нехай кожна новина дається легко, а правильні слова підбираються самі собою. Нехай читачі ніколи не залишаються байдужими. Нехай ваше видання процвітає, а новини будуть винятково цікавими та позитивними. З Днем журналіста України!

***

Зі святом тебе, журналісте! Нехай новини завжди радують, читачі обсипають подяками, а робота приносить задоволення та користь! З Днем журналіста!

З Днем журналіста 2024 / картинка УНІАН
День журналіста в Україні / картинка УНІАН
День журналіста 6 червня / картинка УНІАН
День журналіста привітання / картинка УНІАН
Картинки День журналіста / картинка УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: