День журналіста 2023 / depositphotos.com

6 червня в Україні відзначають День журналіста. Відповідальна і небезпечна професія навіть у мирний час, у військових реаліях стала ще більш ризикованою - багато журналістів наражають на небезпеку себе і своє життя, щоб показати світові правду про бойові дії в Україні. 

Привітайте сьогодні знайомих і рідних журналістів з їхнім професійним святом - побажайте їм побільше хороших новин, м'яких дедлайнів, високих гонорарів та берегти себе. 

День журналіста 6 червня - історія свята

День журналіста в Україні був заснований першим президентом країни Леонідом Кравчуком в 1994 році. Датою свята обрали знаменний день для української журналістики - 6 червня. Саме цього дня, у Брюсселі, Національна спілка журналістів України переважною більшістю голосів була прийнята до лав Міжнародної федерації журналістів. Цього року українські журналісти відзначать своє професійне свято 29-й раз.

Відео дня

З Днем журналіста 2023 - привітання та листівки

День журналіста в Україні - привітання / листівки УНІАН

У це чудове професійне свято бажаю тобі головного: нехай і без того одна з найцікавіших робіт у світі стане ще більш захопливою та приємнішою! Нехай кожен день тебе оточують позитивні події, а ще добрі люди. Більше таких важливих для журналіста якостей, як сміливість, завзятість і навіть нахабність. І нехай твоє життя не обмежується улюбленою роботою. З Днем ​​журналіста!

***

У цей день бажаю гострого пера, влучних нотаток, безстрашних викриттів і удачі на цікавому, але часом ризикованому журналістському терені. Зі святом!

***

День журналіста - привітання / листівки УНІАН

Висвітлює життя завжди доречно,

За мить відображає часу плин,

І навіть там, де бути небезпечно,

Йому не обійтися без новин.

Сьогодні Україна відзначає

День журналіста. Тож бажаєм вам

Хай сонце ясно світить й не згасає,

Наче маяк далеким кораблям.

***

Побажаємо тобі у День журналіста, щоб в тебе був нюх на сенсації, щоб ти знаходив новини першим. Нехай робота буде плідною, зарплата - великою, нехай журналістика приносить тобі задоволення, а ти їй - користь! З професійним святом!

***

День журналіста - привітання / листівки УНІАН

Нових вам злетів! В добрий час!

Хай супроводжують удачі,

Натхнення й сонячність надій

У повсякденності гарячій,

В стрімкій буденності подій.

Всепереможної вам віри!

Довіри й правди - на роки!

І хай таланить вам без міри,

Шановні наші земляки!

З Днем журналіста!

***

Всіх українських журналістів вітаємо з професійним святом! Ви вибрали непростий шлях: на ньому зустрічаються безсонні ночі, невдячні люди, людський біль і величезні розчарування. Але цей шлях також неймовірно захоплюючий - на ньому обов'язково є місце щирим вчинкам, великим радощам, приємним зустрічам і величезній подяці. Ідіть по своєму шляху гідно! З Днем журналіста!

***

Картинки День журналіста / листівки УНІАН

У цей складний час професія журналіста стала ще важливішою, тому вітаю тебе з професійним святом та бажаю сталевих нервів, неймовірної сили духу та невичерпної чесності!

***

Не писака ти, а творець, майстер слова, акула пера! Нехай лається редактор, не бери близько до серця, це тимчасово. Грошей тобі багато, слави всенародної, поваги від колег. П'ємо за твоє здоров'я!

***

З Днем журналіста / листівки УНІАН

Четверта влада. Ні більше, ні менше. Саме так назвала тебе сама історія. Прийми в День журналіста вдячність за благородну і відповідальну працю. За щирі репортажі, нариси, статті. За чесну і добропорядну позицію. За вагоме і аргументоване слово. Нехай тобі все і завжди дається легко, швидко, просто! Зі святом!

Раніше ми розповідали, коли будуть вихідні та свята у червні 2023 і скільки будемо відпочивати.

Вас також можуть зацікавити новини: