Що можна дарувати в 2022 році і що не можна дарувати в рік Тигра / 1zoom.ru

Новий рік 2022 наближається стрімко і невідворотно. Й одне з головних питань, яке мучить нас напередодні свята: а що подарувати рідним і близьким на Новий рік?

Це може бути чисто формальний подарунок для колег або недорогий подарунок – для приятелів на спільній новорічній вечірці. Або ж, навпаки, щось душевне, вистраждане, на що не шкода ні сил, ані грошей – для членів сім'ї і тих друзів, які теж уже стали рідними.

У будь-якому випадку подарунок на Новий рік повинен бути і корисним (Тигр - тварина горда і потерпить зневажливого до себе і своїх традицій ставлення) і в хорошому сенсі пам'ятним (щоб не уславитися скупердяем і занудою, якого на дружні посиденьки і кликати не варто).

Відео дня

Що подарувати на Новий рік 2022 батькам і друзям, щоб їх порадувати, а які подарунки можуть розлютити і їх, і Тигра – читайте на УНІАН.

Раніше ми вже писали про те, що подарувати на Новий рік дівчинці: 30 геніальних ідей

А про те, що подарувати татові на Новий рік – читайте в нашому матеріалі Найкращий подарунок татові на Новий рік 2022: чим порадувати батька на свята.

Що не можна дарувати в рік Тигра - поради східних мудреців

  1. Парфумерія та засоби гігієни (гелі для душу, мило ручної роботи тощо) – Тигр не любить різкі неприродні запахи.
  2. Гребінці - Тигр терпіти не може свербіжу, для нього це наслідок якихось проблем - і подібну "блошву" в помсту він може підкинути і дарувальнику.
  3. Тютюн, алкоголь та аксесуари для них – тут нелюбов не тільки до різких запахів, але і до шкідливих звичок.
  4. Все гостре і колюче (набір столових приладів, декоративний ніж тощо) – це спровокує скандали і загострення відносин у наступаючому році.
  5. Побутові, "несвяткові" аксесуари (на зразок носових хусток, тапочок, рушників і шкарпеток) – Тигр не цінує дешевих речей, до того ж самі хустки і рушники в подарунок не дарують, адже вони символізують сльози, розлуку, а, за деякими прикметами, навіть смерть (рушник використовують у похоронних церемоніях, а хустками втирають сльози втрати).
  6. Дзеркало і свічки – нібито такі подарунки можуть нести погану енергетику (ніколи не знаєш, хто і з якими думками їх виготовляв – а вбирають чужий негатив вони швидко і міцно) і тим самим зіпсувати долю і здоров'я.
  7. Посуд і гаманець – тут є уточнення: їх не дарують порожніми – перед врученням одержувачу всередину прийнято щось покласти (наприклад, дрібні грошики).
  8. Годинник - за повір'ям, це до наближення смерті та нещасть у цілому.
  9. Вироби з перлами - нібито весь рік потім плакати від горя доведеться.
  10. Шарфи - до хвороби.

Тигр - тварина 2022 року - волелюбний і полюбляє розкіш. Навіть якщо людина не може подарувати на Новий рік 2022 дорогий подарунок – у свій дар потрібно вкластися як мінімум емоційно.

Наприклад, відмінним талісманом на весь рік Чорного Водного Тигра можуть стати брошка, кулон або кільце з представником котячих (або з каменем котяче око): такий подарунок точно принесе удачу і тому, хто його отримує, і передбачливому дарувальнику.

Що можна подарувати на Новий рік 2022, щоб задобрити головний символ року, читайте в нашому матеріалі Що можна і не можна дарувати на рік Тигра 2022: рекомендації астрологів.

Що подарувати на Новий Рік 2022 (рік Тигра) за знаками Зодіаку для удачі і щастя

У кожного знака своя енергетика та свої інтереси. А цікавий подарунок - це завжди правильний подарунок. Отже, чому порадіють знаки Зодіаку:

  • Овен - рослини та набори для творчості;
  • Тілець - щось екстравагантне і модне (одяг або прикраса);
  • Близнюки - нехай маленька, але подорож (наприклад, у театр) або щось парне (чорні шкіряні рукавички, наприклад);
  • Рак - книга перевіреного автора або сертифікат на відвідування оригінального місця (в клуб або спа);
  • Лев - прикраса, і бажано подорожче;
  • Діва - щось затишне (зігріваючий плед, скажімо) або техніка для дому;
  • Терези - надійна техніка або щось непохитне (шкатулка для коштовностей, наприклад);
  • Скорпіон - ексклюзивний подарунок ручної роботи (скажімо, светр) або гаджет для авто або кухні;
  • Стрілець - щось, що посилить красу представника знака (похід до професійного візажиста або в спа-салон, дорога косметика тощо);
  • Козоріг - блокнот для його рефлексій і геніальних планів або довговічна штучка із золота або шкіри;
  • Водолій - щось містичне (талісман із натуральних каменів або просто річ "із історією");
  • Риби - щось яскраве та модне (гаджет або похід у стильний клуб).

Детальніше про це читайте в нашому матеріалі Новий рік 2022: які подарунки люблять знаки Зодіаку і чим їх здивувати.

Оригінальні подарунки на Новий Рік 2022 - в чому їхня небезпека

Психологиня і психотерапевт Ольга Голубицька розповіла УНІАН, як правильно вибирати подарунки на Новий рік і не розчаруватися, якщо тобі подарували "не те".

Окремо вона зупинилася на тому, як дарувати оригінальні подарунки на Новий рік 2022 – і в чому їхня небезпека. Зокрема, тут багато що залежить від особистості дарувальника: чи вміє він красиво і правильно презентувати свій дар. Другий момент - чи любить подарунки-сюрпризи той, кому такий дар призначений.

"Для того, щоб робити сюрпризи, треба вміти поставити себе на місце іншої людини і дарувати їй те, що вона реально хоче, а не те, що ти собі б подарував. Якщо людина вирішує робити подарунки-сюрпризи, то вона має досить добре знати іншу людину або поспостерігати за нею тиждень-два, походити з нею по магазинах, наприклад, подивитися, на що вона дивиться, що їй подобається. І тоді вже робити подарунок-сюрприз, який реально, скоріш за все, буде дуже приємним", - пояснила Голубицька.

При цьому відштовхуватися необхідно від особистості того, кому дарують: чи любить той сюрпризи, чи готовий до них.

"Так само списки: є люди, яким це дуже комфортно, щоб відчувати безпеку. Їм буде приємніше, якщо вони скажуть тобі: "Мені, будь ласка, ось це, ось це і ось це". Якщо тобі все ж таки хочеться зробити сюрприз, а людина хоче список, то попроси написати декілька варіантів, а ти з них обереш. І тоді усе одно це буде якийсь елемент сюрпризу, але вже регульований: у діапазоні того, чого насправді хоче ця людина", – порадила експерт.

Говорячи про можливе розчарування подарунками в цілому, експерт порадила спробувати налаштувати себе на те, що "усе, що мені подарують, мені якось згодиться", або "навіть якщо мені це буде непотрібне, я знайду, кому це подарувати; віддам тому, хто чогось потребує; мені важлива просто увага, мені важливо, що ця людина йшла і щось для мене шукала, витрачала свій час, гроші на те, щоб мені було приємно".

Читайте також: