Валентинки своїми руками / фото ua.depositphotos.com

День святого Валентина - дуже тепле і романтичне свято, коли всі закохані пари роблять один одному сюрпризи і говорять слова кохання. Пропонуємо зробити валентинки своїми руками до свята, і вкласти все кохання в ці вироби. Якщо у вас є діти, можна залучити їх до цього захоплюючого і нескладного процесу.

Раніше УНІАН розповідав, що подарувати на 14 лютого дівчині або хлопцю.

Валентинка з фетру своїми руками

Валентинка своїми руками / фото ua.depositphotos.com

Фетр - простий і універсальний матеріал, який необхідний для виробів. Для виготовлення такої валентинки не потрібні навички шиття або особливі вміння.

Вам знадобляться рожеві або червоні листи фетру, ножиці, нитка з голкою і вата. З фетру виріжте два однакових сердечка і зшийте їх великим швом. Залиште невеликий отвір і наповніть валентинку ватою зсередини. Потім зашийте сердечко. Валентинка з фетру може бути прикрашена бісером, гудзиками, шматочками фетру.

Валентинка в техніці квіллінг

Техніка квіллінг дозволяє викласти малюнок будь-якої форми за допомогою скручених паперових стрічок. Скручений папір змащують клеєм і приклеюють на картонну основу. Зробити валентинку в техніці квіллінг можна декількома способами: викласти контур серця, заповнити все серце скрученими листами, або ж зробити самі листи в формі маленьких сердечок.

Валентинки на прищіпках

Валентинки на прищіпках / фото pexels.com

Валентинки на прищіпках - оригінальний спосіб привітати другу половинку зі святом і разом з тим прикрасити будинок. Повісьте кілька валентинок на прищіпки і прикріпіть до нитки або стрічки. Стрічку з валентинками повісьте над дверима або шафою. На самих валентинках можна написати побажання або приклеїти фото половинки.

Їстівна валентинка

Валентинки їстівні / фото pixabay

Їстівну валентинку не можна зберегти на пам'ять, зате крім очей вона порадує шлунок. Валентинки часто роблять з імбирного печива. Приготуйте печиво у формочці у вигляді серця, або виріжте серце з готового печива. Прикрасьте валентинку кольоровою глазур'ю. Рецепт імбирного печива читайте на УНІАН.

Об'ємна валентинка

Об'ємна валентинка своїми руками / фото pexels.com

Об'ємна валентинка виглядає дуже красиво і ефектно. Можна зробити складну валентинку з переплетенням візерунком. Процес виготовлення дивіться у відео. Є і варіант простіше: виріжте багато однакових маленьких сердечок, складіть навпіл і склейте в центрі по лінії згину. Склеєні валентинки вклейте в центр листівки.

Валентинка-листівка

Валентинка листівка своїми руками / фото pexels.com

Проста листівка у формі серця - найнадійніший варіант, з яким впорається хто завгодно. Таку валентинку можна прикрасити аплікацією, бісером, блискітками або вашим спільним фото з половинкою.

Валентинка-орігамі

Японська техніка орігамі передбачає складання паперу без розрізання і склеювання. Техніка орігамі має безліч варіантів фігур у формі серця. Процес виготовлення нескладної валентинки дивіться у відео.

Вас також можуть зацікавити новини: