Як прикрасити ялинку на рік Бика 2021 / фото ua.depositphotos.com

Наближається Новий рік, а з ним і головна традиція свята - установка і прикраса новорічної ялинки. Не важливо, жива ваша ялинка або штучна - вона потребує красивому вбранні. Деякі традиційні новорічні прикраси вже давно застаріли, а інші стали трендовими в цьому році. Наряд ялинки також повинен сподобатися китайському символу 2021 року Білому металевому Бику.

Прикрасити ялинку можна в європейському стилі, в однотонних прикрасах або в радянських звичних традиціях. Наряд новорічного символу повинен поєднуватися з інтер'єром кімнати, в якому стоїть дерево.

Кольори новорічних прикрас

Як прикрасити ялинку на Новий Рік 2021 / фото pinterest.com

2021 рік пройде під заступництвом Бика. Улюблені кольори цієї тварини за твердженнями астрологів - це білий, сріблястий, золотий і синій. Саме такі кольори рекомендується використовувати в ялинкових прикрасах. Мішура, кулі і дзвіночки таких кольорів красиво доповнять глибоку зелень хвої. Вони виглядають благородно і прекрасно поєднуються між собою. Ви можете вибрати один з цих кольорів, або використовувати всі відразу.

Стилісти радять вибрати один основний колір - наприклад синій або білий, і використовувати його в іграшках, гірляндах і мішурі, а підкреслити його невеликою кількістю золотих і сріблястих прикрас.

Червоні прикраси для ялинки / фото pinterest.com

Прикрас для ялинки червоного кольору краще уникати - вони не сподобаються символу року Бику. Однак якщо ви не вірите в гороскопи - можете сміливо використовувати його в наряді ялинки. В такому випадку можна використовувати класичне поєднання червоного і золотого кольорів.

Ідеї для новорічних ялинок

Біла ялинка з природними прикрасами

Біла новорічна ялинка 2021 / фото pinterest.com

Білий колір - один з головних модних трендів 2021 року і колір символу року Бика. Інший актуальний тренд - це екологічність і близькість до природи. Нарядіть свою ялинку в білих і сріблястих кольорах - використовуйте кульки різних розмірів, зірки, мішуру, фігури ангелів. Друга частина прикрас - справжні або штучні жолуді, шишки, ягоди. Для підсвічування використовуйте срібну або золоту гірлянду.

Ялинка в стилі кантрі

Ялинка в стилі кантрі / фото pinterest.com

Цей стиль передбачає велику кількість милих іграшок і рукодільних прикрас. Така ялинка виглядає по-домашньому затишно і атмосферно. Прикрасити дерево можна фруктами, імбирним печивом, саморобними сніжинками і зірками, іграшками ручної роботи. Про те, як зробити новорічні іграшки, читайте в нашій статті.

Мінімалізм

Ялинка в стилі мінімалізм / фото pinterest.com

Мінімалістичний стиль передбачає скромність і невелику кількість прикрас. Чудово підійде для невисоких ялинок і дерев з негустими гілками. На такій ялинці зазвичай використовують не більше 4 видів різних прикрас в одному-двох кольорах. Скромність і помірність - одні з трендів 2021 року і якості, які цінуються Білим Биком.

Вінтаж

Ялинка в стилі вінтаж / фото pinterest.com

Якщо у вас залишилися старі потерті радянські Іграшки і "дощики" - сміливо діставайте їх на Новий Рік. Сімейний Новий рік можна зустріти затишною ялинкою в стилі "вінтаж". Строкаті прикраси з довгою історією сподобаються всім - головне, щоб така ялинка вписувалася в інтер'єр вашій квартирі. У квартирі з сучасним євроремонтом така ялинка буде виглядати недоречно. Особливо цікаво наряджати вінтажну ялинку разом з дітьми - дозвольте їм проявити фантазію і розкажіть історію старих іграшок.

Рустикальний стиль

Як прикрасити ялинку на рік Бика / фото pinterest.com

Цей стиль передбачає велику кількість дерева, текстилю, тканинних прикрас і різних стрічок. Така ялинка виглядає дуже затишно і по-домашньому. Прикрасити таку ялинку можна дерев'яними іграшками, виробами з тканини, свічками, шишками і штучним снігом. Для прикрас використовуйте бежеві, зелені, золотисті, бордові кольори.

Читайте також інші статті: