Як зустріти Новий рік 2022 / 1zoom.ru

Головне свято року вже на носі. Українці відраховують години до бою курантів. Вже скоро 2022 рік змінить на календарі поточний. Щоб свято пройшло ідеально і надовго запам'яталося, слід трохи до нього підготуватися.

Де зустріти Новий рік 2022

Де відсвяткувати Новий рік - актуальне питання в період пандемії коронавірусу. Для деяких українців це свято є хорошим приводом відвідати цікаве місце. Україна багата хорошими місцями для зустрічі свята, але варто враховувати, що квитки на транспорт і оренда житла в новорічний період дорогі.

Якщо ви не хочете їхати, можна відзначити свято вдома або на міській ялинці. Новий рік у Києві зустрічатимуть на Софіївській площі. Крім тридцятиметрової зеленої красуні на новорічній локації буде вертеп, ларьки з їжею, фотозони, конкурси та безліч інших розваг.

Відео дня

Що надіти на Новий рік 2022

2022 рік буде роком Тигра - гордої і аристократичної тварини. Щоб задобрити цей знак, варто використовувати в одязі певні кольори. Найвдалішими вважаються всі "тигрові" відтінки – білий, чорний, помаранчевий, жовтий. Також вдалими кольорами наряду вважаються блакитний, синій, золотий.  Детальніше про те, що надіти на Новий рік 2022, читайте в нашому матеріалі.

Як відзначити Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Що приготувати на Новий рік 2022

Новий рік неможливо уявити без багато накритого і смачного столу. УНІАН публікував меню на Новий рік 2022 з безліччю смачних ідей - обмежується воно лише вашою фантазією.

На нашому сайті також опубліковані гарячі страви на Новий рік і смачні закуски на новорічний стіл "п'ятихвилинки", а також кумедні страви у формі тигра, які допоможуть задобрити символ року.

Як зустріти Новий рік 2022: поради та заборони

Зустрічати Новий рік краще в чистій і прибраній квартирі - це не тільки хороша прикмета, але і гарантія святкового настрою. Перед святом варто віддати всі борги і помиритися з рідними, якщо ви в сварці. Зустрічайте 2022 рік в гарному настрої і з посмішкою – тоді весь рік буде таким.

31 грудня потрібно підбити підсумки минулого року і скласти план на наступний. Напишіть бажання на наступний рік на листочку і спаліть його. Попіл покладіть в келих з шампанським і випийте залпом – такий ритуал допоможе виконати ваші бажання. Інші прикмети і ритуали на Новий рік ми перераховували раніше.

Як би не пройшов ваш новий рік, ми бажаємо вам гарного настрою і позитивних емоцій. УНІАН вітає вас зі святом!

Вас також можуть зацікавити новини: