Перша частина стрічки про супергероине вийшла в 2017 році / скріншот

Ізраїльська актриса Галь Гадот і режисер Патті Дженкінс представили перший постер сиквела супергеройської стрічки "Диво-жінка", заснованій на однойменному коміксі видавництва DC Comics.

На яскравому кадрі виконавиця головної ролі позує в новому образі, демонструючи золоту бойову уніформу. У продовженні фільму новий костюм стане ключовою частиною гардеробу Діани Прінс.

Як повідомляв УНІАН, раніше кіностудія Warner Bros. Pictures анонсувала старт зйомок продовження фільму "Диво-жінка". Планувалося, що прем'єра сиквела відбудеться 13 грудня 2019 року, проте пізніше було оголошено, що фільм вийде на екрани 5 червня 2020 року.

Свою назву - "Диво-жінка" 1984 стрічка отримала завдяки тому, що події в ній будуть розгортатися в 1984 році. В центрі сюжету виявиться протистояння Діани з новим ворогом - Гепардой, роль якої виконає Крістен Віг.

Перша частина стрічки вийшла в 2017 році і заробила в прокаті більше 800 млн доларів при бюджеті в 150 млн. Зазначимо, "Диво-жінка" стала найкасовішим ігровим фільмом, знятим жінкою-режисером.