Джаред Лето / REUTERS

В Sky Family Park вже приступили до монтажу сцени для UPark Festival, який пройде з 16 по 18 липня і буде приймати кращих артистів сучасності. Свої лайви тут представлять rag'n'bone Man, Die Antwoord, Thirty Seconds to Mars, Bring Me the Horizon, MØ, Nothing But Thieves, AJR, Ivan Dorn, Missio, SWMRS, TBPOFT і Pale Waves.

Хедлайнери першого дня - британські метал-корщики Bring Me The Horizon везуть в Київ знамените фестивальне шоу, яке вже встигли випробувати під час сету на Lollapalooza у Швеції. Для того, щоб і Київ також побачив лайв у всій красі, команда відправляє в Україну кілька фур сценічної техніки, серед якої: наповнене світло, LED - подіуми і унікальна піротехніка. Під час шоу «брінги» планують використовувати конфетті, вогняні пістолети, дим-машини різної конфігурації і світлові ефекти, які були створені спеціально для великих європейських шоу. Тільки на тест всієї техніки Bring Me The Horizon витратить не менше п'яти годин.

На тлі технічного райдера (переліку умов і вимог, що пред'являються артистами – УНІАН), побутові прохання рокерів досить прості: серед них - хороше інтернет-підключення і простір для установки монітора і ігрової приставки, яку музиканти привезуть з собою.

Відео дня

Учасник другого дня UPark Festival Рорі Грем на прізвисько rag'n'bone Man також везе до Києва цілу фуру музичних інструментів. Всі вони знадобляться Рорі для того, щоб представити своє шоу та довести, що його лайви такі ж якісні, як і студійний запис знаменитої Human, кліп на яку на даний момент переглянуло понад 829 мільйонів осіб. Крім обладнання в Київ Рорі привезе повний склад концертного бенду, зокрема двох бек-вокалісток. Пересуватися українською столицею музикант планує на Mercedes C-Class, а в гримерці просить поставити соковидавлювач і забезпечити безлімітний запас свіжих фруктів і овочів.

Читайте також"Оточили і закидали трусиками": Maluma напередодні концерту в Києві розповів про світове турне

Куди більш вимогливі хедлайнери другого дня UPark Festival Джаред Лето і група Thirty Seconds to Mars. Під час їх виступу сцена фестивалю зміниться до невпізнання - на ній буде побудовано 7-метровий подіум, який дозволить Джареду йти вглиб натовпу і співати хором з Ешелоном шанувальників. Для того, щоб зробити шоу не тільки резонансним, але і максимально барвистим, крім унікальної звукової системи, в Київ Thirty Seconds to Mars привезуть надувні кульки, прапори, конфетті та піротехніку.

У гримерці Джареда Лето будуть супроводжувати особисті масажист, мануальний терапевт і фоніатр. А ось в їжі музиканти невибагливі. У райдері «марсів»: швейцарський сир, свіжовичавлені соки, енергетики, пиво, чипси та горішки кеш'ю. Також учасники групи просять організаторів відмовитися від використання пластику та надати не менше 20 надувних іграшок, на випадок, якщо захочеться скористатися басейном Sky Family Park. Досягти гармонії перед концертом вокалісту групи допоможе обов'язковий ритуал - одна година мовчання, одна година нерухомості і невелика затримка дихання.

Дивовижно виглядає побутовий райдер хедлайнерів третього дня UPark Festival, південноафриканської групи Die Antwoord. Прикрасити гримерку музиканти просять великими пухнастими іграшками і різноманітними рослинами, причому не тільки полиці, але також стіни і стелю. Крім того, у кімнаті обов'язково повинні бути присутніми: м'який пухнастий килим, машина з мильними бульбашками і сандалові пахощі. Родзинку інтер'єру додадуть клітини зі зміями, ящірками, щурами, кониками та іншими гадами. Саме шоу обіцяє бути не менш дивним - під час виступу Die Antwoord готуються змінити не менше 20 образів, досить хоча б раз подивитися кліпи дуету, щоб уявити, наскільки це може бути епатажно і видовищно.

Як повідомляв УНІАН, очікуваний шанувальниками музики фестиваль, який пройде у Києві - UPark - відбудеться 16-18 липня на території Sky Family Park. Величезна територія розташувалася за торговим центром Sky Mall на проспекті Шухевича (Ватутіна) 2т.