Перше, що привертає картина - це акторський склад / film.ru

12 вересня в український прокат виходить екстравагантна драм-комеді з Дженніфер Лопез "Шахрайки з Уолл-стріт". Заснована на реальних подіях історія розповідає про елітних стриптизерок, що вирішили помститися багатіям з Уолл-стріт, винних, на думку героїнь, в їхніх фінансових невдачах.

Першим нову стрічку режисера Лорін Скафарії представив українським глядачам кінотеатр "Оскар". Якою вийшла вже нашуміла комедія розповість УНІАН.

film.ru

Отже, перше, що привертає картина - це акторський склад. Головною зіркою в ній стала 50-річна Дженніфер Лопез, яка у свої роки показала такі запальні танці на пілоні, що позаздрять і 20-річні дівчата. При цьому, за словами самої актриси, подібна хореографія давалася їй зовсім нелегко, тому що сходити в кіно варто вже хоча б для того, щоб оцінити зусилля Джей Ло. Її виступ вийшов і справді ефектним.

Ще однією актрисою, що приваблює глядачів у кінотеатри, стала надпопулярна зараз реперка Cardi B. Вона в картині з'являється, як кажуть, рідко, але при її формах, дуже і дуже мітко. У стрічці також знялися Джулія Стайлз. Лілі Рейнхарт, Констанс Ву, Кеке Палмер та інші.

Як і більшість комедій з Дженніфер Лопез, "Шахрайки з Уолл-стріт" наскрізь пронизані голлівудськими кліше. І це непогано. Просто це те, на що ти повинен чекати, йдучи на цей фільм. Тим не менш, складно утриматися від іронічної посмішки, коли тобі в черговий раз показують, що стриптизерки - це чи не найбільш цілеспрямовані люди у світі: вони завжди паралельно отримують освіту, виховують прекрасних дітей, допомагають родині, після завершення танцювальної кар'єри відкривають успішний бізнес і взагалі пішли в цю професію тільки для того, щоб виплатити студентський кредит.

film.ru

Однак попри наявність певної банальності сюжету, фільм вийшов в міру епатажним, в міру драматичним, а головне – дуже жіночим. Він також піднімає такі гостро-соціальні проблеми, як нездорові ґендерні стереотипи, нерівність і соціальну незахищеність. У той же час картина щедро приправлена легким ненав'язливим гумором і гострими сюжетними поворотами. Не дарма сайт кінокритики Rotten Tomatoes оцінив стрічку на 95 відсотків з 100 можливих, а Джей Ло вже пророкують за роль у цьому фільмі її перший "Оскар". Стрічку хвалять за талановиту сатиру, кітчеву манеру зйомок і гідну документального фільму акторську гру. Що ж сподобається в "Шахрайках" особисто вам, можна з'ясувати в українських кінотеатрах вже в цей четвер.