Прем'єра нового сезону очікується в першій половині 2020 року \ скріншот з відео

HBO показав новий тизер третього сезону серіалу "Світ Дикого Заходу", який являє собою якусь таємничу організацію Incite.

Читайте такожХелен Міррен, Дуейн Джонсон і Джеймс Макевой: HBO показала трейлер майбутніх телепрем'єр (відео)

"Світ складний, заплутаний і брудний. Але життя не повинне бути таким. Майбутнє залежить від вас, і ми знаємо вас. Incite інша", - говорить у тизері співзасновник цієї нової компанії Ліам Демпсі-старший (Джефферсон Мейс).

Нагадаємо, що основні події нового сезону відбуватимуться за стінами парків, а сюжет зосередиться на новому персонажі, якого грає Аарон Пол ("Пуститися берега"), передає 112.ua.

Головного лиходія зіграє французький актор Венсан Кассель. Також до своїх ролей повернуться Еван Рейчел Вуд, Ед Харріс, Джеффрі Райт і Тенді Ньютон.

Прем'єра нового сезону очікується в першій половині 2020 року.

Серіал "Світ Дикого Заходу" заснований на однойменному фантастичному фільмі 1973 року Майкла Крайтона. Перший сезон вийшов в 2016 році і був визнаний кращим науково-фантастичним серіалом за версією Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films. Серіал розповідає про населений андроїдами парк розваг, в якому багаті гості розважаються і безкарно виконують свої будь-які бажання.

Другий сезон серіалу стартував на HBO 22 квітня цього року. У ньому розповідається історія появи парку. У травні стало відомо, що HBO прийняв рішення продовжити серіал "Світ Дикого Заходу"на третій сезон.