Крістен Стюарт / REUTERS

У Лос-Анджелесі увечері в понеділок відбулася прем'єра комедійного бойовика режисера Елізабет Бенкс “Ангели Чарлі", який є прямим продовженням однойменного телесеріалу і третім повнометражним фільмом франшизи.

На червону килимову доріжку вийшли головні зірки стрічки – Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балинська, які виконали головні ролі, а також інші знаменитості, серед яких виявилися – зірка серіалу "Помаранчевий – хіт сезону" Лаверна Кокс і модель Кара Дель Торо.

Відео дня

Знаменитості здивували яскравими і відвертими образами.

Так, 29-річна Крістен Стюарт вийшла на червону доріжку в блискучій міні-сукні, її колега Наомі Скотт воліла шикарний чорний мереживний наряд, а актриса Елла Балинська блищала в розкішному платті з глибоким декольте і довгим шлейфом. Режисер стрічки Елізабет Бенкс вибрала для виходу в світ наряд з відкритим верхом, а 47-річна Лаверна Кокс позувала фотографам в сміливому чорному платті, яке майже не залишило місця для уяви.

Читайте такожТоп-6 найбільш очікуваних кінопрем'єр листопада (відео)

За сюжетом нової стрічки, приватне детективне агентство Чарльза Таунсенда перетворилося у велику міжнародну охоронну організацію, кращі агенти якої вирішують проблеми своїх клієнтів по всьому світу.

Сценаристом і режисером картини виступила актриса і кінорежисер, Елізабет Бенкс (грала в "Голодних іграх" і “Людину-павука"). За її словами, джерелом натхнення стала серія фільмів "Місія: нездійсненна" з її поєднанням гумору, чуттєвості і дії.

В український прокат стрічка вийде 14 листопада.