Фото з відкритих джерел

Представлено український постер фільму "Сенсація" (Bombshell) з зірками "Одного разу в... Голлівуді" Марго Роббі, "Аквамена" Ніколь Кідман і "Божевільного Макса" Шарліз Терон.

Читайте також"Джокер", "Ірландець" і "Одного разу... в Голлівуді": названо номінантів премії BAFTA

Раніше фільм називався "Секс-бомба". Тепер "Сенсація" - це офіційна, затверджена студією, назва фільму на території України, передає 112.ua.

Відео дня

Картина заснована на реальних подіях і розповість про те, як кілька жінок зважуються протистояти босові американського каналу Fox News Роджеру Айлзу і токсичній атмосфері, яку він створив під час роботи на каналі.

Режисером картини виступив Джей Роуч. Прем'єра запланована на 13 лютого.

У 2016 році кілька жінок звинуватили президента телеканалу Fox News Роджера Айлза (його грає Джон Літгоу) в тому, що він вимагав від підлеглих сексу в обмін на надбавку до зарплати або під страхом звільнення. Однією з жінок стала колишня ведуча каналу Гретчен Карлсон (Ніколь Кідман). Після того, як справа набула розголосу, беззмінний голова каналу з моменту його заснування подав у відставку. Медіамагнат помер у 2017 році у віці 77 років. Скандал з Харві Вайнштейном вибухнув у ЗМІ вже після його смерті.