Слава Камінська зіграла у фільмі повію / Фото: прес-служба Kinomania

До Дня святого Валентина в прокат виходить українська романтична комедія "Гола правда". У фільмі знялися Дмитро Ступка, Ксенія Мішина, Слава Камінська, Андрій Джеджула та Богдан Юсипчук.

Сюжет фільму простий: вісім друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого друга Андрія у виконанні Ступки. У закладі є багато кімнат, але головна фішка клубу - Детекторрум з унікальним і надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці один одного.

"Гола правда" відноситься до розмовною комедіям / Фото: прес-служба Kinomania

Читайте також"Джентльмени" Гая Річі: огляд на нову кримінальну комедію з Меттью МакКонахі і's ю ГрантомОтже, який же вийшла нова українська комедія, знята в Одесі? Ну, по-перше, треба сказати, що ті, хто бачив італійський фільм 2015-го року "Ідеальні незнайомці" дізнається в "Голій правді" той самий сюжет. Герої збираються за одним столом, і тут починає з'ясовуватися, що всі навколо брешуть. І особливо брешуть ті, кого ти вважаєш найближчим. Поступово з'ясовується, що дрібні і великі секрети є у кожного, і з кожним новим відкриттям напруга зростає. Однак, перенесений в українські реалії цей сюжет отримує свої "родзинки" і локалізацію.

"Гола правда" належить до жанру розмовної комедії, тому на діалоги зроблено основний акцент в картині. В принципі, спостерігати за тим, як розмова поступово змушує героїв долати сором'язливість і ходити по лезу бритви, цікаво. От тільки до кінця не зрозуміло, що ж саме змушує героїв настільки відверто говорить найбруднішу і найстрашнішу правду, адже в будь-який момент вони можуть встати і піти або просто відмовитися це робити.

Основним рушійним локомотивом", що відповідає за гумор в картині є Слава Камінська в ролі повії. Вона періодично відпускає жарти в дусі "Багато хто хотів поставити мене в коло" і на питання "Чи була у вас близькість з кількома партнерами?" грайливо відповідає "Сьогодні?". В основному гумор в картині обертається навколо теми сексу, тому не дивно, що більшість жартів в картині пов'язані саме з дівчиною легкої поведінки. Вона більшою мірою відповідає і за еротичну складову стрічки.

Яскравий образ в картині вийшов і у шоумена Андрія Джеджули. Роль не найчеснішого і принципового хлопця виявилася йому до лиця.

Яскравий образ в картині вийшов і у шоумена Андрія Джеджули/ Фото: прес-служба Kinomania

Читайте також"Маленькі жінки": фільм про емансипацію, сестринство і пошук себе (огляд)До кінця фільму ми поступово можемо прийти до висновку, що всі люди - брехуни і негідники, а сучасні гаджети тільки допомагають нам це приховувати. Це досить-таки сумно і неприємно усвідомлювати. Однак у фіналі стає зрозуміло, що мораль тут в тому, що при всьому цьому завжди є можливість залишитися людиною і змінити все на краще. Фільм вийшов про те, що люди всупереч усьому можуть надходити правильно, якщо захочуть. Таке кіно з хеппі-ендом відмінно підійде для перегляду зі своєю другою половинкою на День святого Валентина, адже воно нагадує про те, що відносини - це тендітна річ, яку треба оберігати, і що чесність, передусім із самим собою, у цій справі відіграє першорядну роль.

Цікаві факти про фільм:

1. Назва «Гола правда» з'явилася разом з ідеєю самого фільму. На думку режисера Олександра Біляка вона ідеально описує події стрічки.

2. На майданчику панувала дружня атмосфера. Всі актори приїхали одним поїздом до Одеси і жили разом в одному готелі.

3. Одну з головних ролей виконує відомий український актор Дмитро Ступка, зірка фільмів «Крути 1918» та «Правило бою». Спочатку він повинен був грати роль, яку згодом віддали Богдану Юсипчуку. А Дмитро перетворився на власника клубу, в якому відбуваються події фільму.

Читайте такожЗ'єднання явився новий трейлер фільму жахів "Людина-невидимка" (відео)4. Для Слави Камінської, зірки групи «Неангели», це вже другий фільм, в якому вона виконує одну з головних ролей.

5. Режисер фільму Олександр Біляк також з'являється в стрічці.

6. Щоб набрати вагу для ролі, Богдан Юсипчук був змушений повністю змінити свою дієту: їв багато фастуфуду і пив пиво з сосисками.

7. На терасі, де знімали одну зі сцен, протягом зйомок дерева були зеленими. Однак на наступний день після завершення зйомок листя опало.

8. «Детекторруми», кімнаті, де все таємне стає явним, зйомки тривали кілька днів поспіль. За словами режисера, в певний момент атмосфера в кімнаті стала дуже напруженою - просто як у фільмі. «До бійки, звичайно, не дійшло, але думаю, якщо б було ще кілька знімальних днів, гримерам довелося б замазувати синці під очима акторів».

В український прокат "Гола правда" виходить 13 лютого.