Національний відбір на Євробачення-2020 продовжиться в наступну суботу, 15 лютого.

Переможцями першого півфіналу стали - KRUTЬ, Go-A та Jerry Heil.

Читайте такожНацвідбір на Євробачення: стало відомо, хто з учасників пройшов до фіналу (фоторепортаж)

До них приєднаються ще троє учасників другого півфіналу Нацвідбору. Фінал, у ході якого визначиться переможець від України, відбудеться 22 лютого.

Національний відбір розпочнеться о 19:00, його будуть показувати в прямому ефірі телеканали UA:ПЕРШИЙ, UA:КУЛЬТУРА і СТБ.

У другому півфіналі змагатимуться 8 учасників.

MOONZOO feat. F.M.F. Sure - Maze

FO SHO - BLCK SQR

Еліна Іващенко - Get Up

Олександр Порядинський - Savior

GARNA - Who We Are?

KHAYAT - Call For Love

David Axelrod - HORIZON

TVORCHI - Bonfire

Судити учасників будуть Андрій Данилко, Тіна Кароль і Віталій Дроздов. Ведучим нацвідбору буде також Сергій Притула, а бекстейдж освітить Володимир Бірюков.

Як повідомляв УНІАН, цього року Національний відбір на конкурс Євробачення-2020 стартував за оновленими правилами. Так, учасником Національного відбору може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території РФ з 2014 року, не планує і не анонсує її під час конкурсу і до фіналу Євробачення, а також не в'їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

Відбір буде складатися з трьох етапів: всеукраїнський онлайн-збір анкет (тривав до 25 грудня), телевізійні півфінали (8 і 15 лютого) і фінал, під час якого Україна назве свого представника на Євробачення-2020 (22 лютого).