За сюжетом, персонаж Бандераса може виявитися не репортером, а серійним вбивцею / фото - depositphotos.com

Актор Антоніо Бандерас, який отримав номінацію на "Оскар" за кращу чоловічу роль у фільмі "Біль і слава", зніметься в новому міні-серіалі "Флорентійський монстр" про серійного вбивцю.

60-річний артист зіграє роль італійського кримінального репортера Маріо Специ. Про це повідомило видання Variety.

Міні-серіал "Флорентійський монстр", який вийде в 6 епізодах, розповість історію про те, як Маріо Специ і письменник Дуглас Престон шукали вбивцю і проводили з ним "лякаюче інтерв'ю". 

Відео дня

"Як не дивно, Маріо і я були втягнуті в болісну прокурорську вендету: наші телефони прослуховувалися, нас переслідувала поліція, нас звинувачували в участі в сатанинських ритуалах. Це завершилося арештом Маріо і звинуваченням у тому, що він сам є флорентійським монстром", - розповів Дуглас Престон.

Читайте такожЗ'явився вражаючий трейлер аніме "Людина-бензопила"Антоніо Бандерас не тільки зіграє в серіалі одну з головних ролей. Також він буде одним з виконавчих продюсерів "Флорентійського монстра", а режисером виступить Микола Арсель.

Зйомки будуть проходити в Тоскані, Флоренції та Сардинії. Дату релізу творці серіалу поки що не повідомляють. 

Раніше вже стало відомо, що франшиза "Діти шпигунів" , в якій Бандерас зіграв батька сімейства, отримає перезапуск. До роботи над фільмом про "багатонаціональну сім'ю" повернеться режисер і сценарист попередніх частин Роберт Родрігес.