Новий сезон серіалу "Великі Вуйки" вийде восени

Актори серіалу "Великі Вуйки. Вдома краще", який виходить на 1+1, розповіли про свої реальні улюблені місця відпочинку в Україні.

Так, креативний продюсер і актор комедії Юрій Горбунов (у серіалі — Іван Петрук) зізнався, що відкрив для себе багато красивих місць на Київщині, зокрема містечко Ржищів на правому березі Дніпра. А в самій столиці шоумен радить не обходити красу і розваги на острові Труханів.

Серед улюблених місць відпочинку Горбунова також Одеса та Карпати. "Якщо хтось не був, дуже рекомендую відвідати Кам'янець-Подільський. Львів для нас з Катею є романтичним місцем, але там завжди людно і гамірно. А якщо хочете побути наодинці - дослідіть місця на Київщині", - додав шоумен.

Відео дня

Актриса Інна Приходько, яка виконує роль Олени, розповіла, що її головне місце перезавантаження — це батьківщина, селище міського типу Чорнобай у Черкаській області: "Коли приїжджаю додому, обов'язково йду з татом на рибалку. Насолоджуюся тишею, свіжим повітрям і відпочиваю від шалених ритмів столиці".

Читайте такожТіна Кароль з'явиться у новому сезоні серіалу "Великі Вуйки" (фото)

І відпочинок, і можливість для відновлення здоров'я в Україні знаходить Назар Задніпровський (у серіалі — Штефко): "Мені подобається Свалява на Закарпатті. Вже є улюблені санаторії, обов'язково п'ю там лікувальну воду".

Надія Мейхеру проекті втілює образ коханої Івана Галини. Актриса зізналася, що її улюблене місце у будь-якому куточку України — ліс: "Я люблю гуляти в лісі, з дітьми або сама. Така прогулянка дозволяє побути наодинці із собою, у власному просторі, що для мене дуже важливо. І я не шукаю певне місце. Ліс чудовий скрізь і завжди".

Володимир Ніколаєнко, який виконує роль Боді, розповів: "Краса в Україні скрізь! Я найбільше люблю повертатися в Бердянськ, Львів і Дніпро. Кожне місто зустрічає тебе по-своєму щиро і колоритно".

Арам Арзуманян (у серіалі — Вазген) каже, що його улюблене місце відпочинку — біля батьків: "Я виріс у Мелітополі, поблизу Азовського моря. Щойно з'являється можливість, намагаюся хоч на кілька днів поїхати до рідних".

Володимир Горянський, який у серіалі є головою села, з родиною об'їздив майже всю Україну, і стверджує, що одне улюблене місце вибрати неможливо. "Україна багата красою природи та архітектури. Ми із сім'єю дуже любимо Карпати, Шацькі озера, ліси Житомирщини. Іноді просто вирушаємо гуляти Львовом і Чернівцями. А влітку, коли є вільні між зйомками дні, намагаємося потрапити в Одесу. Якщо поїздити, розгледіти, там можна знайти місця з абсолютно чистим морем", - говорить актор.

Україномовний серіал "Великі Вуйки. Вдома краще" - власна розробка "1+1", а над його виробництвом працює команда "1+1 Продакшн". Зйомки ведуться з дотриманням нових вимог роботи зйомочних груп в умовах адаптивного карантину.

Прем'єра серіалу "Великі Вуйки. Вдома краще" на "1+1" запланована на осінь. За сюжетом комедійної історії, після того, як гуцульська делегація у складі Івана Петрука, Боді, Штефка і Василя Микитюка в столиці домоглася прокладання у Великих Вуйках дороги, приватний інвестор побудував готель, і село ось-ось може стати європейським курортом.

Чи здійсниться мрія жителів Великих Вуйок перетворити рідне село на "туристичну Мекку", глядачі каналу побачать у новому сезоні.