Стася Ровінська і Сніжана Єгорова / Фото: instagram.com/sia_rovinska

Дочка Сніжани Єгорової Стася Ровінська, яку покликали на головну роль в американському фільмі про Україну, вже показала перші кадри зі зйомок. Їх вона оприлюднила у себе в Instagram-блозі. 

Відомо, що кінострічка отримає назву "Slava My Freedom". У роботі Джозефа де Кроса розкажуть про те, як військовозобов'язані російські солдати потрапляють в засідку місцевих українських селян.

"Вчора була моя перша робота в американському кіно, головна роль, кіно про Україну і ще з однокурсницею. Життя непередбачуване. Побажайте двом мрійницям удачі", - написала в Instagram Ровінська.

Відео дня

"Стася, яка ти молодець!!! Вітаю", "Успіхів!", "Удачі вам! Ви заслуговуєте такої роботи", "Стасяяяя!!!! Як же це крууутооо!!!! Вітаю тебе! Радію дуже за тебе!!!", - пишуть шанувальники.

Перші кадри зі зйомок "Slava My Freedom" / Фото - instagram.com
Перші кадри зі зйомок "Slava My Freedom" / Фото - instagram.com
Перші кадри зі зйомок "Slava My Freedom" / Фото - instagram.com

Нагадаємо, українська телеведуча Сніжана Єгорова підтримує жорстоку політику Кремля, а от її донька Стася, яка після 24 лютого поїхала з чоловіком та дітьми до США, не раз висловлювала свою позицію на підтримку рідної України. У зв'язку з цим путіністка Єгорова назвала свою проукраїнську дочку зрадницею. 

Також УНІАН писав, що Анастасія Приходько "накинулася" на Потапа, Яму та інших чоловіків, які виїхали за кордон під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: