Хетеуей зіграє домогосподарку 60-х років \ instagram.com/annehathaway

Оскароносна Енн Хетеуей і Джессіка Честейн знову з'являться разом на екрані. У 2014 році вони виконали головні ролі у фантастичній драмі Крістофера Нолана "Інтерстеллар".

Читайте також"Відьми": страшна казка на Хеловін з" гарнюнею " Енн Хетеуей (огляд)Тепер їм дісталися головні ролі - ролі домогосподарок 60-х років у психологічному трилері "Материнський інстинкт", який зніме бельгійський режисер Олів'є Массі-Депасс, повідомляє Deadline.

Актриси зіграють двох домогосподарок і кращих подруг Еліс і Селін, що живуть по сусідству. Вони ведуть ідилічний традиційний спосіб життя з доглянутими галявинами, успішними чоловіками і синами одного віку. Їхні міцні і благополучні дружні відносини почнуть руйнуватися після трагічного нещасного випадку, який зв'яже жінок почуттям провини і параноїдальним страхом. І тоді почнеться психологічна битва волі, коли материнський інстинкт відкриває свою темну сторону.

Відео дня

Фільм стане ремейком однойменної бельгійської картини, знятої Массе-Депассом в 2018 році - в оригінальній стрічці ролі подруг виконали Верле Батенс і Анн Косенс.

Про дату виходу картини не повідомляється.

Новини по темі