Фільм розповідає про суспільство, яке намагається побороти свої страхи і отримати свободу \ скріншот з відео

Іронічну антиутопію Олега Сенцова "Номери" покажуть в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю, який пройде в онлайн-форматі з 25 вересня по 3 жовтня.

Читайте такожСенцов показав перші кадри зі зйомок свого фільму "Носоріг" Показ фільму Олега Сенцова і Ахтема Сеітаблаєва відбудеться в рамках програми "Спеціальні покази".

Можливість подивитися фільм "Номери" буде у всіх власників абонементів, а також глядачів, які придбають квиток на сеанс, протягом усього фестивалю. Кількість переглядів обмежена. Квитки доступні на онлайн-платформі Одеського кінофестивалю.

Відео дня

Художній фільм "Номери", створений за однойменною п'єсою Олега Сенцова, розповідає про суспільство, яке намагається побороти свої страхи і отримати свободу. У світі Немирів все підпорядковується суворій системі і верховному правителю - Нулю. Десять героїв вже звикли бігти по колу і робити все відповідно до книги Правил. У них немає можливості вибирати, як жити і кого любити. Але життя змінюється з появою нового жителя, якому не відомі існуючі закони. Це руйнує спокій пасивної влади. Раптово непохитна віра номерів розколюється на шматки. Вони хочуть самостійно вирішувати свою долю, отримати імена і створити новий світ, де будуть панувати їхні закони.

У картині знялися Олександр Ярема, Ірина Мак, Віктор Жданов, Лорена Колибабчук, Денис Роднянський, Олена Узлюк, Євген Черніков, Агата Ларіонова, Олександр Бегма, Марія Смолякова, Максим Девізоров, Євген Лебедин, Олег Карпенко, Олександр Лаптій, Віктор Андрієнко. Композитором виступив учасник групи "Океан Ельзи" Мілош Єліч.

У широкий прокат фільм виходить 19 листопада цього року.

Новини по темі: