Енн Хетеуей в образі відьми / скріншот з відео

Студія Warner Bros. показала новий ролик до майбутнього сімейного фільму Роберта Земекіса "Відьми", заснованого на однойменній книзі Роальда Даля. Роль головної чаклунки в ньому виконала Енн Гетевей.

Читайте такожЛеонардо Ді Капріо та Меріл Стріп: Netflix розсекретив акторський склад нової комедії "Не дивись угору"Ролик під назвою "Як розпізнати відьму?" опубліковано на YouTube- каналі студії.

У ньому актори нового фільму Енн Гетевей, Октавія Спенсер, Стенлі Туччі розповідають про особливості цих страшних створінь:

  • відьми носять довгі рукавички, тому що у них не дістає пальців на руках,
  • їм дуже тиснуть туфлі, оскільки на ногах у них теж немає пальців,
  • всі відьми лисі, тому носять перуки.

Все описане демонструється кадрами з фільму. Зокрема, на ролику можна зблизька подивитися на моторошний образ Енн Гетевей. Такий актрису глядачі точно ще не бачили.

"Відьми": що відомо про фільм

За сюжетом головна відьма збирає великий шабаш з підступною метою – перетворити всіх дітей у світі на мишей. Троє хлопчиків випадково дізнаються про цей план і виявляються зачаровані завчасно...

Картину зняв Роберт Земекіс, допомагав йому Гільєрмо дель Торо. Фільм є екранізацією однойменної повісті Роальда Даля, за якою в 1990 році вже виходив фільм.

Прем'єра відбудеться 22 жовтня на потоковому сервісі HBO Max. З 28 числа її можна буде побачити в кінотеатрах деяких країн. В українському прокаті фільм з'явиться 29 жовтня.