Перший фільм "Дій, сестро" вийшов в 1992 році \ скріншот з відео

Чутки про виробництво третьої частини однієї з найпопулярніших комедій 90-х "Дій, сестро" не перебільшені - фільм знаходиться в роботі.

Читайте такожЩо робити під час карантину: топ-6 нових крутих серіалів на NetflixЦе в ефірі "Дуже пізнього шоу з Джеймсом Корденом" підтвердила оскароносна актриса Вупі Голдберг, яка по всій видимості, повернеться до ролі сестри Делоріс. 

"Довгий час всі говорили, що ніхто не піде дивитися цей фільм. І нещодавно виявилося, що це може бути помилково. Люди хочуть побачити третю частину. Тому ми прикидаємо, як зібрати всіх членів знімальної групи і повернутися. Слухайте, це веселий фільм. Він смішний, від нього всім добре, ніхто не злиться. Там є поганий спів, хороший спів, нормальний спів і трохи черниць. Що може бути краще? Нічого", - зазначила Вупі.

Відео дня

Інших подробиць поки немає. Раніше з'явилася інформація, що фільм може вийти на сервісі Disney+, передає 112.ua.

Перший фільм "Дій, сестро" вийшов в 1992 році, зібравши в прокаті $231 млн при бюджеті в $31 млн. Стрічка розповідає про естрадну співачку, яка ховається під виглядом черниці через те, що стала свідком вбивства. У 1993 році вийшов сиквел. Однак, друга частина була прийнята гірше: світовий бокс-офіс склав $58 млн.

Новини по темі