Так, Гомер Сімпсон зустрівся зі своїм батьком, разом вони вирушили на дно океану / скріншоти

У мультфільмі "Сімпсони" знайшли епізод, який міг передбачати зникнення батискафа "Титан". Схожі події було показано в одній із серій ще у 2006 році.

Шанувальники серіалу знайшли "пророцтво" і знову стверджують, що "Сімпсони" нібито передбачали майбутнє. Йдеться про 10 епізод 17 сезону - про серію під назвою "Батьківство Гомера", повідомляє Daily Mail.

Так, Гомер Сімпсон зустрівся зі своїм батьком, разом вони вирушили на дно океану, щоб шукати скарби. Персонажі бачать уламки корабля, який дуже схожий на "Титанік". Потім вони все-таки знаходять скарби і намагаються їх забрати. 

Однак батько Гомера зникає, коли на своєму підводному човні пливе слідом за величезною рибою. Сам же Сімпсон ледь не загинув. У його підводному човні раптово закінчується кисень, а потім він втрачає свідомість. Наприкінці серії Гомер прокинувся вже на суші, після коми.

У мережі вважають, що події в "Сімпсонах" дуже схожі на реальність, адже у туристів, які нещодавно вирішили відправитися на дно океану, щоб побачити затонулий "Титанік", теж закінчився кисень.

Зникнення батискафа "Титан" - що відомо

Раніше УНІАН повідомляв, що на місці аварії "Титаніка" зник батискаф з туристами. Незабаром стало відомо, що компанія-оператор зниклого підводного човна "Титан" заявила, що вважає членів екіпажу судна загиблими. На підводному човні було п'ятеро людей: британський бізнесмен Хеміш Хардінг, бізнесмен з Пакистану Шахзада Давуд і його 19-річний син, а також засновник компанії OceanGate Стоктон Раш і французький дослідник Поль-Анрі Наржоле.

Вже знайдено уламки "Титану". Через це вважається, що батискаф вибухнув.

Що ще передбачали в "Сімпсонах"

Легендарний мультсеріал, який вперше з'явився на екранах в 1989 році, підкорив серця глядачів. Нові серії "Сімпсонів" виходили аж до недавнього часу. В одному їх епізодів творці серіалу висміяли Путіна і його довгий стіл.

Багато хто вважає, що "Сімпсони" передбачають події. В епізодах мультсеріалу знаходили чимало "пророцтв", таких як бунт в Капітолії, вибори в США, смерті королеви Єлизавети II і багато іншого. В одній із серій творці передбачили результати Нобелівської премії, в іншій - теракт 11 вересня 2001 року. Також автори "Сімпсонів" показували фінал "Гри престолів", виникнення вірусу Ебола і багато іншого.

Вас також можуть зацікавити новини: