Фільм "Королі репу" вийде в прокат 3 серпня 2023 року / фото Adastra Cinema

Вийшов новий трейлер української музичної кримінальної драми "Королі репу", одну з головних ролей в якій виконав популярний співак Wellboy.

Також стрічка офіційно отримала дату виходу в український прокат – 3 серпня 2023 року.

В центрі сюжету фільму – 17-річний хлопець на прізвисько Казан, який понад усе мріє стати відомим репером та підкорити серце дівчини. Заради своїх мрій він готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку, де на нього чекають боротьба за успіх, кохання та виживання. Це історія про дорослішання, фатальні помилки, пошуки свого місця в житті та кохання, яку перші глядачі вже встигли порівняти з фільмом "8 Миля".

Головні ролі у стрічці виконали Михайло Дзюба ("Між нами", "На тому боці"), співак Wellboy (Антон Вельбой), Ірма Вітовська ("Мої думки тихі", "Коза Ностра. Мама їде"), а також Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як і Андрій Борис.

Композитором та саундпродюсером фільму виступив електронний музикант Cepasa (Павло Ленченко). Також у стрічці лунаютьтут треки таких відомих українських музикантів, таких як Kalush, KAZKA, Crechet та Антон Вельбой (Wellboy), який зіграв одного з головних героїв Женю "Арахіса".

Режисером фільму виступив Мирослав Латик ("Халепа на 5 baksiv", "Максим Оса та золото Песиголовця").

Як повідомляв УНІАН, прем’єра фільму "Королі репу" відбулась ще на Одеському міжнародному кінофестивалі 2021 року, де потужна стрічка, яка вдало поєднала в собі кримінальну інтригу, любовну історію, яскраву музику та стильний візуальний ряд, стала фаворитом показів. Пізніше фільм Латика отримав безліч відзнак та схвальних відгуків на міжнародних кіноподіях.

Вас також можуть зацікавити новини: