В центрі сюжету першого сезону опиняється мандалорець Дін Джарін \ @themandalorian

Студія Disney оголосила дату прем'єри другого сезону серіалу "Мандалорець" по всесвіту "Зоряних воєн".

Читайте такожЗірка "Термінатора" зніметься у другому сезоні "Мандалорця"Як повідомляється на офіційній сторінці шоу в Twitter, нові епізоди вийдуть на сервісі Disney + 30 жовтня цього року.

"Цей день настав. Нові серії почнуть виходити 30 жовтня", - йдеться в твіті.

Відео дня

Зйомки другого сезону "Мандалорця" закінчилися в березні, якраз до початку пандемії коронавірусу і масового припинення виробництв фільмів. Дія розгорнеться між закінченням Війни клонів і Падінням Імперії, повідомляє 112.ua.

Режисерами другого сезону офіційно виступлять Роберт Родрігес ("Від заходу до світанку") і Пейтон Рід ("Людина-мураха"). 

Боба Фетт з'явиться у другому сезоні серіалу "Мандалорець". Також стало відомо, що в новому сезоні зіграє Розаріо Доусон ("Місто гріхів") - вона зіграє Асоку Тано. Крім того, Майкл Бін ("Термінатор", "Чужий") увійшов до акторського складу другого сезону.

В центрі сюжету першого сезону опиняється мандалорець Дін Джарін (Педро Паскаль). Це самотній мисливець за головами, який подорожує по далекій галактиці в пошуках тих, кого просять знайти за винагороду. Одного разу його метою стає маленька зелена істота Дитя, яке володіє Силою. В результаті Дін починає захищати малюка Йоду від інших мисливців.

Новини, які можуть вас зацікавити: