Постер до 3 сезону "Американських богів" / фото скріншот

Вийшов перший трейлер 3 сезону фентезійного драматичного серіалу "Американські боги" з музикантом Меріліном Менсоном і актором Денні Трехо.

За виробництво третього сезону серіалу відповідальний Чарльз Х. Іглі, який відомий роботою над дебютним сезоном "Ходячих мерців" і "Декстером", повідомляє Popcornnews.ru.

Читайте такожМерилін Менсон зняв новий похмурий кліп із зіркою "Ходячих мерців" (відео)

До своїх звичних ролей у нових серіях повернуться Рікі Віттл, Емілі Браунінг, Іен МакШейн, Кріспін Гловер і Пабло Шрайбер. Крім того, до акторського складу приєднаються Мерилін Менсон, Денні Трехо, Блайт Даннер та Іван Реон.

Шоураннерами дебютного сезону серіалу були Брайан Фуллер і Майкл Грін, але вони покинули проект через розбіжності з автором серії книг Гейманом.

Разом з Фуллером і Гріном з серіалу пішли артисти Джилліан Андерсон (нова богиня медіа), Крістін Ченовет (богиня Остара), а також Орландо Джонс (Містер Нансі).

Довідка УНІАН. Фентезійний драматичний серіал "Американські боги" за мотивами однойменного роману Ніла Геймана оповідає про людину, на ім'я Тінь Мун, який після виходу з в'язниці стає протеже таємничого Містера Середи. Згодом тінь опиняється серед епічної війни між так званими старими і новими Богами.

Вас можуть зацікавити наступні новини зі світу кіно: