Кадр із серіалу "Ведмідь" / скріншот YouTube

Серіали - це не тільки про кінематограф і мистецтво, а й про нові враження, які отримує глядач під час перегляду. Особливо актуальними вони стали під час карантину та війни, коли більшу частину часу люди почали проводити вдома. 

Сервіс IMDb назвав найкращі серіали 2023 року, які ви обов'язково повинні подивитися, якщо ще цього не зробили.

"Ведмідь"

Незважаючи на те, що серіал "Ведмідь" вийшов ще в червні 2022 року, популярним він став у 2023-му. Молодий шеф-кухар (раніше займався високою кухнею) повертається додому в Чикаго, щоб спробувати врятувати невеликий ресторанчик "Тhe Beef", успадкований від померлого брата. Бізнес йде не просто: захист споживачів знаходить масу порушень, дядько-кредитор вимагає повернути взятий братом борг, а старий персонал приймає всі нововведення в багнети.

"Спадкоємці"

Серіал "Спадкоємці" розповідає про сім'ю Рой, власників медіаконгломерату "Вейстар Ройко". У патріарха сім'ї Логана Роя стрімко погіршується стан здоров'я. Четверо його дітей - старший син Коннор, спраглий до влади Кендалл, зухвалий Роман і Шив, яка захоплюється політикою, - починають готуватися до майбутнього без батька, і кожен з них веде боротьбу за домінуюче становище в компанії.

"Баррі"

Колишній морський піхотинець Баррі Беркман, який працює найманим вбивцею зі своїм дядьком На Середньому Заході в Клівленді, відправляється на справу в Лос-Анджелес, де раптово знаходить своє покликання на театральній сцені. Вирішивши стати актором, він намагається дистанціюватися від свого колишнього життя і зберегти минуле в таємниці від нових друзів.

"Правдива терапія"

Це історія про психотерапевта, який вирішує говорити своїм клієнтам тільки правду. За роки роботи йому набридло слухати скарги пацієнтів на життя, які нічого не хочуть змінювати. У підсумку він вирішує повністю влізти в життя пацієнтів - він дає їм практичні поради, проводить з ними час поза сеансами. Таким чином змінюється життя не тільки людей, але і його самого.

"Корисні поради від Джона Вілсона"

Джон Вілсон намагається давати поради, вирішуючи свої особисті проблеми. 25-хвилинні епізоди, оформлені у вигляді навчальних програм, охоплюють теми від світської бесіди до будівельних лісів. Хоча кожен епізод спочатку фокусується на заголовній темі, під час розслідування Вілсон знайомиться з людьми та веде розмови, які ведуть у непередбачуваних та різноманітних напрямках.

"100-футова хвиля"

Легендарний серфер Гаррет Макнамара починає захоплюватися так званим "буксируваним серфінгом", використовуючи можливість водних мотоциклів, щоб підкорювати величезні хвилі. Після того як Макнамару зняли на надзвичайно високій хвилі на відомому гавайському пляжі, а відеоролик швидко став вірусним, жителі провінційного португальського містечка звертаються до Гарретта, прагнучи показати йому величезні хвилі, що обрушуються на місцеве узбережжя. Зібравши команду однодумців, Макнамара прибуває до Назаре, збираючись піднятися на 100-футову хвилю.

"Сварка"

Дорожній конфлікт між невдалим підрядником і незадоволеною життям підприємницею призводить до протистояння, в якому проявляються найтемніші пориви. Це комедія точно припаде вам до душі.

"Бути присяжним"

Дія розгортається навколо Рональда Гледдена - 29-річного чоловіка, який працює підрядником з будівництва сонячних батарей. Одного разу він змушений виконати конституційний обов'язок і взяти на себе роль присяжного у Верховному суді Хантінгтон-парку, який працює в окрузі Лос-Анджелес. Однак він навіть не підозрює, що суд - це спектакль, а всі люди навколо нього - актори. Головному герою доведеться подолати випробування і проявити терпимість, щоб отримати бажане.

"Дейв"

У серіалі грає вигадана версія Ліла Діккі, невротика з передмістя, якому трохи більше 20 років і який переконав себе, що йому судилося стати одним з найкращих реперів усіх часів.

"Тед Лассо"

Тренера з американського футболу, який привів команду університету Вічіта до чемпіонства у другому дивізіоні Національної асоціації студентського спорту, наймають тренувати команду англійської Прем'єр-ліги ФК "Річмонд". Його, корінного американця, вважають горбатим, але він розумніший, ніж здається. Він любить тренувати і більше піклується про людей, ніж про перемоги.

Нагадаємо, Мінкульт "банить" сервіси, на яких українці дивляться "Слово пацана".

Вас також можуть зацікавити новини: