Кадр з фільму "Підземелля і дракони: Честь злодіїв" / фото Paramount Pictures

Вийшов перший трейлер фантастичного екшну "Підземелля і дракони: Честь злодіїв" за мотивами легендарної настольної гри Dungeons And Dragons.

Як повідомляє прес-служба B&H film distribution, прем'єра фільму в Україні запланована на 2 березня 2023 року.

В центрі сюжету картини опиняться чарівний злодій та група умілих авантюристів, які вирішать здійснити епічне пограбування, щоб повернути втрачену реліквію. Але все йде шкереберть, коли на шляху героїв постає неочікувана перешкода у вигляді "найбільшого зла у світі".

Головні ролі у фільмі виконали Кріс Пайн ("Зоряний шлях", "Диво-жінка", "Джек Раян: Теорія хаосу"), Мішель Родрігес ("Форсаж", "Оселя зла", "Аватар", "Мачете"), Г'ю Ґрант ("Щоденник Бріджит Джонс", "Джентельмени"), Реге-Жан Пейдж (серіал "Бріджертони", "Сіра людина"), Софія Лілліс ("Воно", серіал "Мене це не влаштовує"), Джастіс Сміт ("Світ Юрського періоду 2") та інші.

Режисером фільму став Джон Френсіс Делі, відомий за написанням сценаріїв до комедії "Нестерпні боси" та марвелівського "Людина-павук: Повернення додому", а також як режисер екшн-комедії "Нічні ігри" та пригодницької комедії "Канікули".

Вас також можуть зацікавити новини: