Жаді з "Клону" / скріншот YouTube

Творці серіалу "Клон" спробували обдурити глядачів в надії, що правда не розкриється. Однак, уважні шанувальники серіалу все ж помітили певну невідповідність.

Наприклад, в епізоді, де головна героїня Жаді вирішує розлучитися з Саїдом. Згідно з сюжетом серіалу, вона боїться піти від чоловіка, якого давно не кохає, тому що в разі розлучення діти залишаться з ним. Тому вона приймає вольове рішення зберегти шлюб, попри те, що стосунки між ними вже давно зіпсувалися.

Насправді ж, за законами Марокко, в разі розлучення жінка спокійно може бачитися з дітьми. А якщо у пари народилися дівчатка, то після розірвання шлюбу вони залишаються саме з матір'ю, а не батьком. Тому, якби Жаді пішла від Саїда, їхня дочка залишилася б з нею.

Відео дня

У зв'язку з цим шанувальники серіалу "розпекли" творця Глорію Перес за недостовірність фактів. На їхню думку, таким чином вона намагалася додати більше драми.

Серіал "Клон": сюжет

Жаді, молода мусульманка, залишається сиротою і змушена повернутися до Марокко, де проживає її дядько Алі та двоюрідна сестра Латіффа. Проблема в тому, що вона виховувалася в країні, де культура настільки відрізняється від ісламу, що вона виявляється зовсім далека від релігії.

Нагадаємо, малюк Лео з "Клону" став невимовним красенем.

Вас також можуть зацікавити новини: