Головну роль у серіалі "Хід королеви" зіграла Аня Тейлор-Джой / фото instagram.com/anyataylorjoy

Режисер та виконавчий продюсер серіалу Netflix "Хід королеви" Скотт Френк заявив, що проект не буде продовжений на другий сезон.

Про це він розповів виданню Deadline.

"Я відчуваю, що ми повідали ту історію, яку хотіли. Я переживаю, або, дозвольте мені сказати по-іншому, я боюся, що, якщо ми спробуємо розповісти більше, зіпсуємо те, що вже є", – сказав він.

Разом з тим учасники проекту продовжать працювати разом. Як зазначив виконавчий продюсер серіалу Вільям Хорберг, вони спробують знайти іншу історію.

Головну роль у серіалі "хід королеви" зіграла Аня Тейлор-Джой / фото instagram.com/anyataylorjoy

З ним погодилася виконавиця головної ролі серіалу Аня Тейлор-Джой. У майбутньому до неї можуть приєднатися актриси Мозес Інгрем та Маріель Хеллер.

Серіал "Хід королеви": що відомо

Читайте такожНазвали росіянкою: грузинська шахістка судитися з Netflix за приниження у серіалі "Хід королеви"Американський драматичний міні-серіал, заснований на однойменному романі Уолтера Тевіса, виданому в 1983 році.

Творцями серіалу виступили Скотт Френк і Аллан Скотт, а головну роль зіграла Аня Тейлор-Джой.

Прем'єра на Netflix відбулася 23 жовтня 2020 року.

Серіал розповідає історію шахового вундеркінда-сироти Бет Хармон, яка прагне стати найбільшим шахістом світу, але при цьому бореться з емоційними проблемами, а також з наркотичною та алкогольною залежністю.

19 Вересня "Хід королеви" отримав американську телевізійну премію" Еммі", ставши кращим міні-серіалом.

У листопаді минулого року він став найпопулярнішим міні-серіалом Netflix. 

Вас також можуть зацікавити новини