"Танці з зірками" здивують емоційним ефіром / фото 1+1

У прямому ефірі шоу "Танці з зірками", який глядачі телеканалу "1+1" побачать вже цієї неділі о 21:00, зіркові учасники пригадають рік, що змінив їхнє життя.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу "1+1".

Так, Юлія Саніна та Дмитро Жук виконають пасадобль під хіт Evanescence - Bring me to life. Глядачам фронтвумен гурту The Hardkiss зізнається, через які випробування їй довелося пройти у житті на шляху до успіху та визнання.

Відео дня

Читайте також"Танці з зірками": вибула із шоу учасниця жорстко відповіла хейтерам (фото)

Співачка та мама двох дітей Санта Дімопулос розповість про трагічний рік свого життя та втрату найріднішої людини. На паркеті пара Санта Дімопулос та Макс Леонов виконають чуттєвий контемпорарі під Sorry Seems to Be the Hardest Word - Taron Egerton.

Головна конкурентка Санти у шоу Надія Мейхер цього разу спробує підкорити танго, яке виконає зі своїм партнером Кирилом Васюком під легендарний хіт гурту "ВІА Гра" - "Пошел вон". 

А кумир мільйонів Олег Винник присвятить  виступ усім своїм шанувальницям та станцює пасадобль під власний хіт "Вовчиця". 

"Танці з зірками": хто приєднається до трійки суддів у четвертому ефірі

Нагадаємо, що згідно з нововведеннями, у новому сезоні запрошеними членами журі стають яскраві учасники минулих років.

Так, у четвертому прямому ефірі до трійки суддів приєднається народна улюблениця, телеведуча Леся Нікітюк, яка свого часу отримала від суддів проекту чи ненайбільше критики щодо власних хореографічних здібностей. Зустрічатиме пари на балконі телеведуча Маша Єфросиніна. Спеціальним гостем четвертого ефіру стане Тіна Кароль зі своїм новим хітом. 

Нікітюк приєднається до трійки суддів на один ефір / фото 1+1

Хто залишив шоу "Танці з зірками" минулої неділі

Нагадаємо, що минулої неділі за результатами оцінок суддів та глядацького голосування шоу покинули співачка Слава Камінська та Дмитро Дікусар.